Followers

Monday, 8 August 2011

Segmen | Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Lulu Caldina wat segmen lagi.
"Segmen | Blog ku memang lawa dimata Lulu Caldina"

Yang lawa tu mesti la belog Lulu.

Belog Nadh tak lawa la. Banyak kena belajar lagi ni. Ada sesapa nak mengajo tak?
Sifu Lulu, please teach me. please.. please.. ;)

Pada yang nak mengejoin, silalah click dekat SINI.

11 comments:

Gen2Merah said...

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil

Datang dari segmen yang sama...

semoga menjadi blog pilihan lulu...

salwaismail said...

saya singgah dari segmen yang sama! :)
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

Rahmah Ram Ram said...

salam..singgah sini blog yang simple dan berinformatif..mesti Cik Lulu suka dan menjadi pilihan..kerana mesej yang disampaikan semuanya berinformasi... Saya suka!

Good Luck! dan selamat berpuasa ye!

Kancil 8349 said...

Salam,

membalas kunjungan kamu.
Semoga kamu menjadi blog pilihan lulu

Cik Purple Pinkypuff said...

dingdong.. blog yg comel dan menarik.. cp dtg sini dr segmen yg sama..:) smoga blog nih jadi blog pilihan lulu yea! :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-di-mata-lulu.html

syerz eyryn said...

ryn singgah cnie yurp !:))
nice blog dear. .
gud luck !

fRaMe+LenSeS said...

Gen2 :: belog kamu tu yang lawa. ;)

kancil :: salam kenai ye..

salwa :: slamat kenai ;)

Rahmah :: terima kasih kamu..

Cik Purple :: maceh kamu..

Syerz :: maceh kamu. urs too . ;)

lepak.com.my said...

tahniahhh.......:)

Kancil 8349 said...

tahniah daripada Kancil

fRaMe+LenSeS said...

Lepak :: tahniah buat kamu jugak. ;)

Kancil :: kamu juga. tahniah. ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA