Followers

Sunday, 7 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Ehem,. " Enchik Ben Ashaari AJAK KENAL BLOG INI "


Untuk segmen ni, Kena cita latar belog la. 

Blogging since 18 Dec 2009. Masa tu just untuk diri sendiri, belog tak hidup untuk orang lain. Then mula aktif selepas join group Kami Blogger Utagha pada 16-Feb-2011. Lepas dari tu baru la mula berkenalan dengan dunia blog ni. (Thanks to Mr Sifu for his advices.). Latest achievement adalah Blog Frameandlenses.blogspot.com berubah kepada Nadzrie [dot] com pada 10-July-2011.

Apa pun, Im still new. Mohon tunjuk ajar dari semua ya.


Note : tahu Segmen ni dari Dashboard lepas tengok Entry dari Enchik HJ, Cik Bunny, Cik Haslinda n Jiran punya entry.

p/s : Anda berminat tak? Meh click kat SINI. Masih ada masa sampai pukul 12 tengah malam ni. ;)

8 comments:

Iffah Afeefah said...

haha sudah letak jiran kat entry tu

lmbtnye join

Suhaili Sarif said...

bunyinya mcm nadh masih bru tp saya kagum
nadh sepertinya sudah lama dan sgt pro dlm bidang ni...huhu
kiranya mas gath hr 2 nadh baru je ber dot com?waa...

haslinda said...

haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

aimaniman said...

ok ok akak buat pop up komen... join segmen mr ben lencong ke mari plak

ceriteraliyana said...

tinkerbell terbang2 sini ^^

yana dah komen blog neh, jom tengok!!

fRaMe+LenSeS said...

Iffah :: nak wat camne. ai busy lah.. ahahahha.. :P

Elly :: ehh ne ada.. baru merangkak la elly. ;) apa pn maceh. sudi melawat cni..

fRaMe+LenSeS said...

Haslinda :: ehh. maceh dtg. ;)

Aimaniman :: orait kak. ;) maceh dtg ya. ;)

liyana :: ya ka? selamat datang. ;)

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

Buta+Pekak+Bisu=CINTA