Followers

Friday, 26 August 2011

Seseorang n someone

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Currently masih dekat site ni. Berbuka dengan seteguk air saja jap tadi.

Masih dengan mood pelik. Malam tadi call someone, cakap dengan dia, hari ni nak wat kejutan dekat seseorang. Lepas tu tak sangkat plak yang seseorang bagitau someone tentang tu. Sebaik saja berlaku kejutan tu kan. (ehh terkejut ka? Ehhe)

Seseorang sangat gembira dengan someone tu, sebab seseorang tengok someone tu sedang berbahagia. Nadh nak tumpang happy ja untuk seseorang n someone tu. Alhamdulillah, bagus la kan, bukan senang kita nak senang ati kan?

Bak kata someone, kerana dia telah menemui jalan yang bawa dia kembali kejalan NYA yang sebenar-benarnya. Seperti telah menemui pintu masuk untuk satu perubahan.

Kita tumpang gembira saja ye.

Syukur alhamdulillah.. :)

3 comments:

Lulu Caldina said...

nadh, salam aidilfitri..
mohon maaf zahir dan batin. :)

Cik Eliza said...

:')

kiera'sakura said...

syukur Alhamdulilah..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA