Followers

Sunday, 28 August 2011

Pasni Nadh tunggu anak menakan plak

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada yang membaca.

Semalam Nadh ada program Berbuka Puasa bersama geng kelas Diploma Nadh dulu.
Seronok dapat jumpa ni. Macam-macam hal seorang-seorang. Dan semestinya, kecoh sangat.
Bawah ni nak share sikit.

 Suami berseorangan belah kiri tu. Mat Li. datang tanpa isteri yang dok kat kampung dah
Di kanan, depan sekali. Pak Ngah. Dia kata tahun depan dia plak.
Sebelah Pak Ngah tu Pak Long n isteri

 Pasangan sebelah Kiri, Pak Lan n Isteri. 
Sebelah Kanan Encik Latib n isteri. (PA kami)
Di tengah, (baju hitam) Panjang, dia kata dengan orang Kulim jugak
Sebelah kanan Panjang, Along. Orang kaya dari Kay Ell (bak kata Mamu)

 Yang berdiri tu abang badan tuff, Pak lah. terus lepas habis makan dia balik Tengganung

Dua abang emsemmm. 
Yang Kiri tu Najib. Dia kata tahun depan bulan 5. 
Sebelah kanan, Mamu. orait, baru kasi dia 2 number. Pandai la dia nak ekjas noh.. hat ni kena cepat, tada orang nak hentikan dia. lalalalalala~~


Opss. Tu saja. (Bukan kekuatan penuh tau)
- Shedh call tak angkat.
- Husna - anak tak sihat. tak jadi datang. 
- Mat Latif, tak jadi datang. kena keja. Akad nikah 3hb ni. Akan pergi ng Mamu. 
- Mat Quan, bulan ni jugak ni.
- Mat Paris, tunang hari tu 2hb Julai. 

Hat lain memang tak konpem nak datang. 

Apa pun, 
Semalam memang BEST SANGAT !!!

Harap dapat jumpa depa lagi


Note : Tak sabaQ menimang anak menakan DEM yang pertama ni.


5 comments:

Pendamba Mawar said...

bila tengok aktiviti ni..teringat lak member2 lama time blajar.bukak posa sama2...wah rindunya

Muslimah Optimis said...

tudia sakan semua... pakat nak kawen.. kami 24 taon ni awat tak dak mood nak kawen lagi neh..haha..kawan2 semua pakat dok kawen dah..

risa said...

meriahnyaaaaaaaa...mesti banyak benda yg dibualkan ye...selamat hari raye adik!! maaf zahir batin ye:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

anak sendiri bila lagi??

tetttt =P

msredcheesecake said...

mengimbau kenangan....

selamat hari raya maaf zahir batin

Buta+Pekak+Bisu=CINTA