Followers

Saturday, 6 August 2011

Mama, Abang mana?

Assalamualaikum. Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Nadh dah sampai Penang. Mama bangun sahur. Mama bercerita kat Nadh.

Yaya : Mama, mama, abang yang selalu dok main dengan Yaya tu mana?

Mama : Abang tu dah balik rumah dia dah. Dia p work.

Yaya : Yaya pun nak p work la. tapi sebelum tu Yaya kena p School kan Mama?



Note :: Mama kata agaknya dia pelik kot, selalu dia datang abang dok ada, panggil abang turun dari atas, ni tak muncul-muncul jugak.

p/s : Adik kecik kesayangan rindu kat abg dia upanya. hihihi. Sok pagi dia datang abang dia dah ada entah apa dia nak buat ye?

17 comments:

haslinda said...

sooooo cute la yaya tu... comel sgt2... :)

diyan said...

comel ja kemsalam abg tu :P

peachippo said...

owhh...mesti abg baekkk nih !
cik pom rindu kat abg jugak!!tak pose same2 lagi nie....hehhehehehhe :P:P:P:P:P:P

aimie amalina said...

alololo
comeinye
rindu abg nadh ye..

Iffah Afeefah said...

sedih pulak

nmpak sgt nadh slalu kacau c yaya tu

dpt bygkan*

Rozuan Ismail said...

huhu.rindu le tuh kan.nama pon adik sendiri

.........cP~ said...

best je kalau budak2 syg kat kite. Is rindu acik die tak ek sekarang acik die dah keje? huhu.

Atiqah Sa'ahiry said...

sweet sangat,, adik rindu abang die..

fRaMe+LenSeS said...

Haslinda :: ;) terima kasih. ;)

Diyan :: kemsalam kat abg? waalaikumussalam. hihihi

Cik Pom :: alaa.. shiannya.. balik kaih. p posa ng abg. hehe

Aimie :: tu la. abg nadh dia pn rdu dia jugak la. ;)

Iffah :: hehe. tau takpa. :P

Rozuan :: nope. bkn adik betoi wan. ni anak ngasuh Mama.

kiera'sakura said...

tp akak rindu yaya..

cm ner lak tue?

;)

azwa amani said...

sweetnyer yaya..

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: akak rdu akak p tgk Yaya. ahahahhaa. :P

Amani :: ehhe. tgk la adik sape. :P hihi

kiera'sakura said...

errr boleh ke klu akak pi tgk yaya? nanti mama ngn ayah terus berkenan buat menantu cm mane? :p akak kan pemalu orgnye... wink wink wink..

fRaMe+LenSeS said...

Kak kira ngade.. :P werksss

kiera'sakura said...

ok yg kte kak kira ngade tue bkn yaya tp abg yaya...

hahahaha :p

fRaMe+LenSeS said...

Kiera : abg dia wakilkan la. :P

kiera'sakura said...

haishhh bkn nk bg can akak manja2 ngn yaya... jeles la tue... hahahaha :p

Buta+Pekak+Bisu=CINTA