Followers

Sunday, 22 May 2011

100 Bahagi 4

Its already time. Zaman perubahan i guess. From a teenager to adults. Like my boss said last week, bila da smpi umur ang 25, ang kna ml fikir matlamat idup dah, ang dah x boleh memain, dah kna mula fikir pasal masa depan n komitmen.

Nk kata x cuba rasa sedang berusaha. Sekarang cuma bdoa n truskan usaha la. Percaya pada jnji ALLAH. Ibarat apa nadh ckp sal jiah tadi dekat mama masa mama sbt sal rezeki murah jiah, nadh ada gtau, tu berkat sabar la tu mama, pas abeh x bkira keja, p dok kdai bk ja dkt sthn, x memilih, tgk sekarang, dia dah bjaya, rezeki murah, dia saja dah 7x bonus, banding abg arul y dah keja sana lama, mnunjukkan btapa btuah nya dia, ALLAH byr balik kesabaran tu nadh kata dekat mama.

Cuma sekarang isaukan adik plak. ng study lum abeh lagi, ng apa y dia cita sal last batch cert kat poly tu, agak kurang menyenangkan, so agak isau keadaan dia.

Thanks a lot for all the wishes tu. seyes agak terharu la, tak sangka, ramai gila kot wish kat FB tu, kat HP tak sedasat FB la, tapi still terharu jugak sebab yang tak disangka y ramai wish. to those who wish in FB, memang berterima kasih sangat la.. sangat banyak yang diterima, tak disangka sangat.. :D

And also, to this 3 people, Kiera, Nurazlinda n Cik Pulau. depa ciap wat entry lagi. Thanks a lot la.. :D seyes tacing terharu dengan suma.

Last but not least, syukur kehadrat ALLAH, kerana dengan limpah kurnia dari DIA la Nadh dapat suma ni. Alhamdulillah.. syukur. syukur.. syukur...

7 comments:

cik pulau said...

wah wah wah...
nama cik pulau tersenarai jugak la..
ahahaha..
wish u all the best..
ooo.. baru tau ulang tahun ke berapa.. ahaha..^^,

miss.Addin said...

happy birthday ! :)

semoga panjang umur dan dimurah kan rezeki :)

insha Allah ! :)

kiera'sakura said...

ramai org sayang nadh... =)

lalink7 said...

kuatkan smangat yer..pasti berjaya..heheh =)

Saya Fiqa said...

Birthday nad eh???
hepi birthday yg ke 25..
wish u all da best...
may Allah bless u always.. :D
and again..hepi 25th birthday..
:D

fRaMe+LenSeS said...

Cik Pulau :: hehehe. :D

Miss Addin :: maceh kamu. amin2.. Nadh doakan kamu jugak.. :D

Kiera :: ye ae? alhamdulillah. :D

Lalink :: amin2.. Nadh akan kuatkan semangat.. maceh tau..:D

Saya Fiqa :: amin2.. maceh ye wish Nadh. :D mendoakan kamu jugak. :D

Miss Ran said...

JIRAN datang skodeng...

hehe selamat hari lahir wlpon lewt wish..

mne add nadh kt fb ag

tu psl tkde entry khs=P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA