Followers

Saturday, 14 May 2011

Day nine : 10 ways to win Nadh's heart

Assalamualaikum.

Wahhhh.. Actually Nadh terkejut sebab baru perasan dah hari ke-9 rupanya kempen 10x10 Nadh ni.
tak sangka plak dah dekat nak tamat dah kempen ni. Adakah lepas ni Nadh akan cari kempen baru sebagai untuk mengisi posting-posting nak penambahbaikan untuk menarikkan belog Nadh yang tak seberapa ni. Tapi tak apa lah, cuma buat yang terbaik untuk kepuasan diri sendiri. 

Tajuk hari ke-9 adalah. 
" 10 ways to win your heart "
Before mula, penting ka untuk Nadh kongsi hal ni? ahahaha. tak apa lah, menjawap soalan kan. Layans.. :P
1. Jadi diri sendiri. Sebagaimana Nadh tak menyorokkan diri sebenar Nadh tiap kali bersama orang, Nadh juga harapkan orang akan menjadi diri sendiri ketika bersama Nadh. ini penting untuk keselesaan Nadh. Benci sangat orang bermuka-muka ni, sebab tu Nadh selesa jadi diri sendiri.

2. Jujur. Ini sangat penting, sebab Nadh cuma berlaku jujur, sebaiknya buat apa yang Nadh dah buat sebagai balasan atau sebagai untuk membuktikan diri anda.

3. Dengar cakap. Nadh seorang yang very straight forward bila berkata-kata, tambah bila kait dengan hal-hal salah dan betul ni. Nadh akan tegur, "tanpa lapik" dekat yang terdekat dengan Nadh. Sebab Nadh rasa selesa terpulanglah terima atau tak, terima bagus la, kalau tak pun, Nadh tak leh wat apa.

4. Penampilan, sebenarnya ini juga memainkan peranan juga la, Hint : Nadh suka sangat-sangat-sangat perempuan berpakaian muslimah sejati ni, tudung labuh, lepas tu  jubah ka, tangan dan kaki berstokin, perghh.. seyes cair tengok. Ni dibuktikan aa.. Serious.!! Sejuk sangat mata Nadh tengok, sejuk mata = sejuk hati. Paham kot? ahahahahhaha.. :P

Hurmmm.. Rasa Nadh nak cita takat tu saja, lain hampa tanya la dekat yang dah menang hati Nadh ni. atau paling senang mai jumpa dengan Mama, atau dengan Adik-adik Nadh, depa tau la tu. Mama paling paham dengan anak dia sorang ni. Nak tau lebih? p cari Mama na.. Nadh nak p tdoQ dah la. sok pagi sygss ajak ikut depa p potosut plak dah.. layan ja la.. tengok depa senyum, Nadh pn rasa puas. Doakan kami na. :D mgkn later kami akan hapdet photos kami nanti. :D

9 comments:

cik pulau said...

mula2 tersenyum je..
tapi bila smpai yang no 4..
terus cik pulau tak layak..
lalala~
wish all the best..
moga dapat apa yang diinginkan..^^,

fRaMe+LenSeS said...

Cik Pulau : kamu terlalu merendah diri la. :D dari Visi lahirnya Misi kan? :D kita mahu kita mesti akan buat kan? Nadh cuma bagitau ja. :D doakan all the best kepada kamu juga. maceh doakan Nadh. :D

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

sapa yang dah menang hati abg nadh ek???? errrrrr,, sat adek nak p tanya dia apa lagi 6... hahahaha

kiera'sakura said...

petik kata kak shida .. kalau yg dijodohkan x sesempurna yang diimpikan terima la seadanya.. =)

fRaMe+LenSeS said...

Dek Nazzs : abg kata Mama la..

Nana Miyuki said...

suka ayat kiera,,mau amik la:)

tapi nad tak tepati janji dimana semuanya perlu 10..
majuk dgn nad :P

fRaMe+LenSeS said...

Ana :: majuk? tettt.. ahahahaha.. :P

aDisH.sHidA said...

ada jugak nama cheq di sini no.....tak semua yang kita ingini akan kta perolehi....apa pun jgn jadi hipokrit utk memenuhi impian pasangan kita,tp kita boleh berubah utk kebaikan dan keselesaan bersama pasangan....

fRaMe+LenSeS said...

Cik Adish :: setuju la ng kamu. :D tapi untuk capai apa y dihajati, usaha tu kena ada.. kan ? :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA