Followers

Monday, 30 May 2011

Segmen Bloglist ABGTEROR | Tanah Tumpah Darahku

Assalamualaikum.

Kemarin geng kembaQ ada ajak Nadh join bloglist Abg teror ni. 
Nadh pun belek-belek blog Abg Teror ni tapi baru hari ni nak join. Sebab semalam agak busy dengan cerpen, hai ni Nadh nak uruskan sal ni plak. (chewahh.. )

Apa pun kan, terbaek la apa yang Abg Teror cuba wat ni, atleast kan, kita leh tau la rakan blogger kita tu dari negeri mana kan? mana la nak tau, satu hari p berjalan tempat depa, leh jugak nak tanya-tanya.. ihihi. :D


SOALAN

1. Dimana anda dilahirkan?
Hospital Bersalin Pulau Pinang

2. Dimana anda dibesarkan?
Di Pulau Pinang, dari Pulau dan kemudian di Tanah Besar.

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Pulau Pinang


4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Semestinya kerana dianya adalah negeri tanah air tempat tumpah darah Nadh. Im proud to be Penangites.

P/s : Ada sapa lagi nak join? Terhad kepada 500 blog sahaja. Jum la reramaikan bloglist abg Teror. Kalau berminat leh click kat SINI.

4 comments:

Golden Rose said...

aik...nadh org penang ke?...kita senegerila ni...

miss afifa said...

saya suka pulau pinang. padang kota.bukit bendera..awesomeeeeeee

Hanif Idrus Blog said...

Aku belajar kat penan..USM 1998
http://hanifidrus.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

Golden Rose :: ya betoi.. hehe.. senegeri la kita. ;)

Miss Afifa :: ehh ya ka? suka jugak la camtu.. hehe. :D

Hanif :: wahh.. lama dah tu.. :) skg dok mana?

Buta+Pekak+Bisu=CINTA