Followers

Wednesday, 25 May 2011

My 23th May 2011.

Assalamualaikum..

Tu dia aihh.. da banyak hari dah kan, baru Nadh nak wat entry pasai 23 May yang sangat fun dalam idup Nadh. sebab Nadh isi masa yang ada tu, ng Sayangss Nadh.. cerita dia, malam 22 hb tu. lepas Nadh smbut besday Nadh, adik Nadh ajak p makan setimbot. So dipendekkan cita dia, 23hb tu kami p la reramai (ehh ramai ka? ) sapa dia yang p tu? meh nak cita..

dan macam biasa, biarkan gambar berbicara.. :D
Know what, Nadh dah bertahun lama tingin p kedai ni, tak sangka, akhirnya bersama SYGSS sampai kedai ni, Nadh yakin, ni takdir ALLAH.. :D 

 Nama menda ni Koey Teow Tomyam (ehh toi ka? :P )

 Adik2 Nadh (Jiah n Adik) ajaQ abg depa makan CABLE TIE
 
 Adik yang lapaQ terok2

 Jiah yang teringin nak makan.

Activity Makan ditamatkan,  Nadh kosa 3 balik rumah selepas menghantar adik ke klinik. Dia MC hari ni. Activity yang dicadangkan kemudian adalah cita Pirate Of The Caribean, tapi memandangkan waktu ada cita tu tersangatlah lewat, Nadh kosa 3 terpaksa mengubah plan, Nadh kosa 3 balik solat sat. n amek kasut (persiapan nak p main boling).
Sesampainya kat rumah, jumpa budak bertiga ni.

Persidangan budak-budak comel makan mempelam

Sampai dah, tempat boling. Sapa yang paling Happy? tengok saja kat bwah ni. 
Why WE LOVE HER SO MUCH.. Pandai sangat wat menda kiut tak kena tempat.. :D 

 Aqil, Adik n Yaya

Pose mulut muncung 

 Heyy.. Saya kan abg? ahahahahaha

Sebelum pulang, Jiah ajak p amek gambar kenangan kami berlima, Adik cadangkan RnR Bagan, jadi Nadh tunaikan apa depa nak tu. bawah ni hasilnya.. 

 Aqil n Yaya <-- model kecik y ikut cakap

Nadh, Aqil, Yaya n Jiah

Its PRICELESS.. Spending time with YOU ALL.

Note :: Tiada yang terlebih bernilainya masa kita selain dihabiskan bersama yang tersayang, bagi yang membaca, INGAT tu. dan JANGAN ABAIKAN APA YANG ADA. Masa ada ni la waktunya untuk kita habiskan sebanyak mungkin masa yang masih ada ni. Kita takkan tahu kan bila kita atau salah satu dari depa yang akan diambil dari kita? Renung-renungkan..

9 comments:

Erin Azizan said...

setuju ngan abang. apa2pon FAMILY FIRST kan..

miss.Addin said...

comelnya budak budak tu ! :)

tomatokering :) said...

err beday along ke ? choppp *g tgk kalendar -.-'

kiera'sakura said...

comel tgk depa mkn pelam.. geram...

fRaMe+LenSeS said...

Erin :: toi tu adik.. :D

Miss Addin :: cam abg depa tak ? :P

Erika :: ye la.. mana orang tu igt alg dah..

Kiera :: ahahah. :P

nadzli azlan said...

p/s ; gapo gmbo i tgh melahap tuh leh ada ? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T.T

*47!k@# said...

huu~sediyhnya baca yg last tu~ :'(

miss.Addin said...

HAHA mungkin la kot :p

fRaMe+LenSeS said...

Adik :: hat tu comei.. lalalalalala~~

Ika :: abg cuma memperingatkan.. peringatan buat diri abg sekali..

Miss Addin :: apa y mungkin tu?

Buta+Pekak+Bisu=CINTA