Followers

Friday, 27 May 2011

Its 666.. Thanks all for the support..

Assalamualaikum..

Akhirnya... angka 666 tiba jugak dekat belog Nadh yang tak seberapa ni. 
Terima kasih sangat pada yang mengikut, yang memollow, yang membaca, yang menyerbu, 
semua la yang berkaitan dengan belog Nadh ni..

Malam ni Nadh nak kenaikan seseorang. Pemilik angka 666 dekat belog Frameandlenses.com blogspot.com ni. Baik, Nadh nak kenaikan..Nama Cik yang buat Nadh rasa bertuah ni..

 Nama diberi : Syazana Jasmee
DOB : 22 August 1990
Currently masih menuntut di UiTM Sri Iskandar, Perak dalam kursus Diploma in Estate Management.

Comei tuan tanah ni kan? tu belum tengok belog lagi.. lagi comei.. tak caya?

Ni header dia, nak tau lebih lanjut leh click kat header dia..

Entry dia pun leh tahan jugak.. Nadh tak tengok banyak, tapi ada beberapa yang menarik hati Nadh.
Dia ni suka letakkan cita lawak. dan memang lawak la.. nak tegelak membaca ny.. 




Berikut sedikit review Nadh untuk belog Cik Syazana iaitu belog http://syazanajuzme.blogspot.com/.
Nak tahu lebih? rerajinkanlah diri anda click dekat LINK yang Nadh bagi dekat atas tu. Tak rajin kalau leh click kat SINI 

Maceh kerana membaca..

8 comments:

Syazana Justme said...

wah..im the lucky 666!heheheh...thx for reviewing my blog..trharu kita..keep up the good work!

Siti Suriani said...

Sungguh bertuah dy yer.. :)

Syazana Justme said...
This comment has been removed by the author.
Adi Suda said...

untung la nadh..ahaha..tahniah tahniah..sukses sukses la ye..^_^

fRaMe+LenSeS said...

Syazana :: ehh.. belog kamu ka tu? lalalalalalala~~ :P

Siti Suriani :: Nadh y bertuah kot? :D

Adi :: hehe.. maceh Adi.. :D

cik najihah said...

wah tahniah nadh..opss nanti beriban2 lah hihi

fRaMe+LenSeS said...

Cik Najihah :: ehh. maceh tau kamu. :D tak banyak cam kamu la.. baru je..

kiera'sakura said...

wahhh tahniah!!!

Buta+Pekak+Bisu=CINTA