Followers

Tuesday, 24 May 2011

SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum.

Segmen lagi. :D Hari ni
"SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI"


Jack Sparrow + Adam <-- gabung dua-dua.
Watak sorang yang palotak sawan, tak reti nak serious walau dalam keadaan serious (Jack Sparrow) dan jugak Adam pasai dia baru ja kuaQ satu kata-kata penuh makna lagi sweet muwweet tweet3, dalam Movie baru tu, "Ambillah apa sahaja dariku kecuali dia..." . So serba lengkap, Hero yang gila + sweet sgt + islamic la sudah tentunya, can i be like them? lalalalalalalalala~~

Ada sapa2 nak jadi pelakon movie bawah ni tak?

  1. FAST AND FURIOUS 5 : FAST 5
  2. PIRATES OF CARRIBEAN
  3. NUR KASIH
 kalau ada, sila rajin-rajinkan diri anda click kat SINI..

6 comments:

Sunah Mohammad said...

tak tau nak jadi apa..nak jadi Jack gak leh? :p

cikki's said...

wink wink

kemboja said...

haha.. suka watak tin tong jack sparrow

Izyan Masri said...

DAH MCM PENERBIT DRAMA PULAK ABANG BENG KEBABOM SKRG NI XD

miss nadya said...

Nadya ada tag nadh di sini
SEGMEN FILEM KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI

fRaMe+LenSeS said...

Sunah :: leh.. leh.. hihihi..

Cikki :: kamu ada jugak. :D tahniah..

Kemboja :: suka jugak la kamu.. besh kan?

Izyan :: tu la pasai.. hehe..

Nadya :: ehh.. ada jugak Nadh? maceh2.. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA