Followers

Monday, 9 May 2011

Kenapa gunung berapi meletup?

Sebab last week memang kena tiow kaw2 ng my bosses.
Sebab miss banyak email, banyak perkara penting.
Pastu dengar plak one of them sebut sal Blog, Followers,. memang dah agak, depa mesti dok kata belakang bout me n my interest in blog.
konpem la lepas depa balik ni, nak  kena sound dengan penuh perasaan, kena tiow kaw2 nya la..
nampak sangat la macam memain kerja kan... YES!! suka.. sila marah banyak3..
Bebai sangat sat mmang aku balik jugak ke Penang takyah keja dah.
PUAS HATI??

Malas betoi nak pikir.
Dah la nak buat kerja susah. Senang ja orang mesti ingat aku suka-suka nak wat lambat, pastu nak miss menda penting sewenangnya, depa tau ka susah guna webmail tu? n semestinya nak lepas menda penting tu senang sangat.. dah la tu, dok kena push macam dengan apa lagi..

Hairan sangat.. entah kenapa kesabaran senipis kulit bawang hari ni?
Astagfirullahal azim.....

6 comments:

kiera'sakura said...

“ALLAH akan uji seseorang mengikut tahap keimanan dia. lagi kuat dia, lagi dekat dia dengan ALLAH, makin kuatlah ujian dia, dan barangsiapa yang jadikan ujian tu untuk dia makin kuat, makin erat dengan sejadah, makin lunak dengan zikir, makin rapat dengan Al-Quran, dialah yang beruntung.."

ira pulangkn blk2 kata2 yang pernah nadh bg... sabar ye..

Muslimah Optimis said...

sabaq sahabat.. awat kat opis xdak PC ka?? lex2..istigfar banyak2.. kalo memerlukan sesoerng untuk mendengar masalah anda, kami ada okeh.. tarik nafas dalam2

Farhana Jafri said...

woaaa!! chill okay.. ignore kn je suara2 celaka tu.. pple don't know what we've been tru.. stay cool okay! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

cik AngguR said...

marah e2 mudah sabar e2 indah ~.....

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: ahahaha.. tu dia aih.. senjata makan tuan. sebenarnya tatau napa ni hari ni. pelik tu kata hairan tu..

Aimaa :: maceh sebab ada dengan kami. .:D

Farhana :: maceh tau.. :D cool da ni..

Sue :: ya.. tau2. maceh

Buta+Pekak+Bisu=CINTA