Followers

Wednesday, 4 May 2011

Sehari Sepetang di Kuala Kumpur Part I

Assalamualaikum..
Siap akhirnya Vlog Sepetang di Kuala Lumpur.
Kendalian Dek Nazzs n Aimaa yang menjadi tulang belakang kepada dokumentari kecil-kecil ni.

Perjalanan dari Dewan Bandaraya Kuala Lumpur berhadapan Dataran Merdeka hinggalah ke Tugu Negara. 
Kalau diikutkan, perjalanan sepatutnya berakhir di Taman Tasik Perdana. Tapi memandangkan keadaan cuaca tidak mengizinkan perjalanan terhenti di Tugu Negara. Nasib memang menyebelahi kami jugak sebab ada Papa Khai kat sini, kalau tak memang keras la tunggu sana bertiga.. hii..


Berikut kisah perjalanan kami yang dah divideokan oleh Nadh. Maaf sekiranya hasil tidak begitu memberangsangkan, biasa lah kan, orang kampung buta IT cam Nadh ni. apa yang tau, takat nak sambung-sambung, copy paste pandai la. 


Maceh kerana menonton. 
Akan ada Part II selepas ini. 

9 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

boleh jadi tour guide nih..hehe

fRaMe+LenSeS said...

アヌム ちゃん~~ :: leh kot.. hehehe. :D

~Kirin Selama Perak~ said...

nadh boleh jadi tour guide sebab ada gps ja kat hp dia.
kalau tak,hmmm..
wkakakkaa

fRaMe+LenSeS said...

Oih3 KSP. patut KSP sokong nadh la. :P

~...AmALinA....~ said...

tak ley tgk vdeo tenet lembab!

fRaMe+LenSeS said...

laa.. ya ka.. shian Amalina.. tapa2.. nt tgk na. .:D

kiera'sakura said...

nanti bwk kami jln2 pi sana lak erk... =)

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: leh2.. deme mai la dlu. :P

Muslimah Optimis said...

kiera ampa mai konfem la dibawa jalan2..heheheh... tu la kan nadh xsangka kita jalan agak jaoh noh... rasa mcm dekat ja..huhu

Buta+Pekak+Bisu=CINTA