Followers

Tuesday, 10 May 2011

Day six : 10 items Nadh can’t live without

Assalamualaikum.
Hari ke Enam dah ni. macam tak percaya plak dah 6 hari Nadh berkecimpung dalam kempen 10x10 ni.
Baiklah, hari ke 6 akan bercerita mengenai 10 yang Nadh taleh hidup tanpanya.

1. Semestinya Frame n Lenses..I LOVE MY BLOG SOOOOOOOOO MUCH.

2. Lappy. <-- kalau ada orang pasan, sebaik Cik Lappy sehat semalam. terus ada entry kan? menandakan betapa meroyannya Nadh tadak passion menulis hanya disebabkan kerana dia majuk.sekarang ni alhamdulillah kembali kepada keadaan di mana setiap apa yang nampak ditukar menjadi entry. Syukur sebab dah mula berkira-kira untuk cerpen terbaru lagi kot.

3. Berokbeng. ada Lappy, tadak mendalah ni pun tak guna jugak la sebab Nadh taleh nak online kat mana Nadh benti kan? jadi dia juga agak penting di sini. :D

4. Ipong Nadh. hat ni kan message private masuk. semestinya la penting. Semenjak dia dihapgrade guna selkom, kepentingan dia sangatlah tidak boleh dinafikan lagi sebab dia sumber maklumat terbaru dari Mama. hihi.. :D <-- tamo cita banyak sat rdu susah. Semestinya tpom Mama, Ayah, Jiah n Adik gila weyh, kalau tadak tpom Mama camna nak call Mama. :P tadak tpom Ayah camna nak call Ayah? adik2 pun sama. :D

5. Number tpom 012 Nadh. yang ni adalah number yang akan dipanggil oleh kawan2. termasuk adik badik KBU. tadak yang ni tekanan jugak la..

6. Satu folder dalam lappy ni. Dalam tu ada sumber-sumber rujukan untuk perkongsian ilmiah Nadh. Selalu  rujuk dalam tu dulu sebelum keluarkan entry.

7. Spek Mata Nadh ni. I rabun trok-trok weyh.. tadak hat ni. konpem la membuta  (<-- bukan tdo la. ) la Nadh seharian. :D

8. PSP ku sayang.. :D <-- walau sekarang tinggal dekat Penang bagi adik2 main. :D

9. Yang banyak berjasa Moto yang menjadi transport asas kat sini. Juga maceh kepada enchik kereta yang menjaga diri dengan baik untuk kegunaan Ayah n Mama tersayang.. :D

10. Hadiah-hadiah yang pernah diberikan pada Nadh. sangat hargai menda2 ni.. Suma ada sentimental value pada Nadh. .:D


Note :: Baru2 ni moto kena langgaQ kot. abeh bengkok absorber tu. ni baru tukaQ la ni.. Syukur lah ada rezeki sikit nak tukar tu, kalau tak jenuh.. huu..

20 comments:

nora amila ghazali said...

wooowww dh day 6.. hurmm... nora nak join tapi kepala macam err.. hihihih

nora amila ghazali said...

wooowww dh day 6.. hurmm... nora nak join tapi kepala macam err.. hihihih

Inchik Eman said...

payah gak nadh ni nk hidup kalau tkdak barang barang berteknologi internet nih. hehhe, tu ah skrg semua bnd hujung jari jaa.
;)

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: hihihi. :p meh la.. meh la.. :D

Eman :: agak la Eman. hihihi. :D addicted to blog da rasa ni. hehe

'yAnA' Cute said...

along masuk kempen untuk apa ni??
tggl 4 hari je ag nak habis an..hehe
pasni femes la awek along sorg nih..haha ^_6

fRaMe+LenSeS said...

Yana :: ahahha. ada.. cuba cari entry 10x10. ada cita sal ni.. Yana wat la jugak.. alg nak tgk. :D

kiera'sakura said...

dah tau 60 benda pasal diri nadh =)

Epal Hirata said...

haha..same la kite yg num7 tu..
xdak yg tuu..mengagau la gayenye..

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: tunggu la untuk lagi 40 ya. .:P ahahahahah

Epal :: hihi.. kita geng ni. :D

aizamia3 said...

sebahagian dari tu keperluan.. kalau takde.. pening2.. susah hati dibuatnye..

~Kirin Selama Perak~ said...

rajinnya nadh..
kekeke`

fRaMe+LenSeS said...

aizamia :: toi kata kamu. :D pening2..

KSP :: hehe.. rajin la jugak cket2.. ehehe

miss.Addin said...

terus kan ! :)

follow sini ;)

fRaMe+LenSeS said...

Miss Addin :: jum la sekali..

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

selamat kembali !!! rindu . . . ~

msredcheesecake said...

Cik nadh,
List tu hampor sama ngan msred tutamanya hp tu. Allerhic satu badan kalu xde....

Tengs singgah blog msred ya....

Farhan Zulhusmi said...

motor kena langgar???
nape xlanggar balik??
ala rugi...hehehe....

fRaMe+LenSeS said...

Cik Yuki :: kembali? nadh ilang p mana2 ka?

msred :: hihi.. sama ka? kita leng geng la camni kan? hehe

Farhan :: kalau tau sapa y langgaQ tapa la..

Nana Miyuki said...

sekrang kita seri dah kot..arini kalau nad wat lg 10 maka sama la kt,,dah 70 benda ttg diri masing2 kita kenali,,

dunia zaman skrg..lagi2 bloger mana leh hidup tanpa barang hi tech ni :)

fRaMe+LenSeS said...

Nana :: a'ah la.. kita dah seri ni.. hehe. tapi sal blogger tu setuju la.. mana leh berjauhan dengan dengan blog kan? hehe

Buta+Pekak+Bisu=CINTA