Followers

Friday, 6 May 2011

Day two : 10 things Nadh Love

1. Semestinya Makan. hihi.. ni kalau balik umah ni seronok. nak apa cakap ja. Mama melayan ja anak dia ni.. hehe..Sanggup tu kua jenjalan cari bahan demi nak masak.. hihi

2. Cik Frame and Lenses. hohhooo.. tersangat la sayang dekat dia.. tak caya. leh baca entry khas NI, Ni, Ni untuk dia.. :D KHAS untuk dia tau.. :D

3. Enchik Lappy. sangat la penting. bayangkan la. dia majuk seminggu Nadh da jadi tak ketahuan punca. Nak bercinta dengan Cik Frame and Lenses pun tak boleh. TEKANAN!!

4. Cik PSP ku syg, ni lagi satu cinta ati jugak la. leh tengok entry NI dan NI. Khas untuk dia. :D
Note tu PSP: walau kita jauh, tak bererti kita tak dekat di hati kan? wiwit3.. rindu kat dia.. :D

5. Love my empom. Skang ni pakai ipong n E72. sayang dua-dua ni. Ipong sebab dalam SMS karun yang tersimpan sejak sekian lama (lama la sgt kan? ahahahah). dan E72 ni sebab Mama yang pilihkan enpom ni. Sebenarnya Nadh mmg macam tu, banyak kali tuka empom, tapi tak pernah jual, sebab sayang. biarlah tak pakai letak dalam kotak takpa, nak juai, tak mungkin la.. sygg~~

6. Suka sangat kaler Oren. Tapi hairan, barang banyak kaler Merah. Walau bagaimanapun, Merah juga disukai, sebab terang kan? kalau tak tade la beg lappy kaler Merah kan? hehe..

7. Suka betul p jenjalan. Paling suka pergi dengan Mama, Ayah, Jiah n Adik. Walau Mama tak penah nak ikut, kalau kami 3 pergi berjimba, suka-suki, tapi niat kat dalam hati nak bawa semua p bercuti ujung tahun ni akan diusahakan jugak, tak sabar tunggu masa tu.. :D

8. Suka rasanya dihargai. dan menghargai. Kegembiraan orang tu wat Nadh plak rasa nak terbang sebab sonok. hee..:D

9. Books. walaupun baru berputik kembali cinta kepada membaca ni, tapi rasanya menarik minat ni. perlu diteruskan.

10. Futsal. Yang ni memang la sangat suka, Tapi sayang sebab kawan-kawan dekat KL ni suma agak pasif. tak active. dan maka dengan itu pun mengumumkan, Nadh la akan jadi mangsa lagi bila balik Penang men untuk Sagongnyor ni.. hwahahahahaha.. duii la.. kena belajar berkenalan dengan orang yang main bola ni.. :D



Sebenarnya, ada banyak lagi yang suka, tapi biarlah ini saja yang diceritakan. Nak tahu lebih, berkenalanlah dengan Nadh, dan kamu akan tahu apa dia lagi tu,. :D

5 comments:

nadzli azlan said...

balon ja boh p laa 1k things i like pon hahahhaha ;p

Nana Miyuki said...

Wow smua ksyangan smp no4 dinyawakan oleh cik tuan..kamu punya lg byk kan..sya cm BaBy n Mika ja hehe

fRaMe+LenSeS said...

Adik :: ang buat tgk... :P

Nana :: hihihi.. saya byk ag ae? tettt~~ :P

kiera'sakura said...

tetiba terasa nk jadi cik frame & lense... lalalalalala... hahahaha

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: wat permohonan. surat permohonan, resume. suma la.. ata kat wall ni.. :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA