Followers

Monday, 30 May 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!

Assalamualaikum
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Tu dia aihh.. malam ni segmen sungguh aihh Nadh ni. :)
Kali ni join Segmen Sergeant Keroro plak la..
Dia invite Nadh tadi.. Segmen ala-ala mengimbau kenangan sekolah rendah gitu.
Jadi dengan senang ati n rendah dirinya Nadh join la.
Segmen : " Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !! "






Meh Nadh nak cita hobi Nadh.
1. Belog
2. Belog
3. Belog
4. Belog.
5. Belog.

Hihihi.. tengok tu, semata-mata belog kan? hehehe.. sebenarnya hobi utama adalah berkaitan dengan Blog. Sebab hari-hari pun tengok dia, dating ng Chenta Hati ni kan.. :P Tak mengadu apa jadi, kongsi hal dunia, atau tazkirah sikit, rajin sikit wat Vlog, rajin lagi, lagi dan lagi, wat cerpen.. Gitu la citanya. N sekarang ni dah mula berjinak-jinak balik dengan buku. so dah ada 2 hobi. dan last sekali is PSP.

Tu saja dari Nadh Sergeant Keroro.

Maceh.


4 comments:

Erin Azizan said...

abg nadh blogger tegar!

sergeant keroro said...

semua blog,hehe. XD

thanks join! :)

kAmi dAn mEreKa said...

tak boleh tinggal jugak game dia, haha

fRaMe+LenSeS said...

Erin :: ehh.. mana ada la.. :P

Keroro :: hehehe.. sama2 kamu. :)

Kami dan Mereka :: ehe.. tu penting jugak tu. :) mana leh tinggai..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA