Followers

Tuesday, 31 May 2011

Akhirnya Lulu Caldina follow Nadh

Assalamualaikum..
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.


Entry ringkas sebelum Nadh masuk tidur. Since rasa happy so wat jugak la entry..
Nak tau tak pasai apa ni? Meh tengok, sis Lulu yang berinformasi da follow Nadh.. hihihi..
Cam happy plak. Dia dah la ada Lulu-Pages yang masyuk lagi sarat info saban hari kan,
Tetiba leh plak la click button Follow kat belog serba daif Nadh ni.


Maceh cik Lulu. Selamat bercuti na.
N tak lupa, Selamat Hari Lahir sekali lagi.
Mendoakan yang terbaik buat kamu. Dan agar "What I Wish For My Birthday" tercapai hendaknya.

Maceh tau.. :)

4 comments:

Lulu caldina said...

hoho ok jer... siyes, nadh kan pembaca setia, dah sepatutnya lulu lama dah follow blog ni..huhu.... :)

Nour Akmal said...

wahhh...=)

fRaMe+LenSeS said...

Lulu :: takpa aih.. kita tak amal i pollow u pollow me back kan? :) its okeh. :)

fRaMe+LenSeS said...

Nour :: apa yang wahh nya?

Buta+Pekak+Bisu=CINTA