Followers

Monday, 9 May 2011

Teringin plak dah

Assalamualaikum..

Tetiba plak rasa nak berubah angin, terasa nak bertukar la. teringin nak berDotCom plak. Tadi post dekat FB pasal ni. agak menarik perbincangan diadakan dan ada 55 komen dalam satu status tu mengenai DotCom tu. Banyak komen-komen membina dari kedua blogger DotCom tegar Enchik Kirin dan Cik Sunah. Sambil di kongsikan satu blogger tegar lagi Enchik IR yang menerangkan tentang Domain dan Hosting dalam belog dia.

So far rasa cam terkenan dengan apa yang Enchik Kirin dan Cik Sunah yang mengatakan Domain tu alamat dan hosting tu adalah rumah. Jadi bila kita ada rumah, takdak orang leh nak halau-halau kita. Menarik tu selain apa pon kita wat kat blog kita,takda siapa boleh saman kita

Apa pun, segalanya masih dalam perbincangan dan penelitian. Andai kata jadi nanti jadilah. Selepas sahaja angka 666 direalitikan, akan ada la perubahan tu, (kalau jadi la). apa pun terima kasih banyak pada yang berkongsi dan memberi pendapat. akan Nadh perhatikan dan perhalusi satu persatu mengenainya. Maceh sangat.. 

7 comments:

MIRZA said...

semoga akan terealisasi dengan jayanya.. itu yang terbaek.. :)

nora amila ghazali said...

teringin gak.. tapi macam nak tunggu 1000.. hahaha

bersama kak Es said...

wah!! ber dot com tu...harap2 jadi kenyataan ... mesti BEst kan :)

fRaMe+LenSeS said...

Mirza :: maceh doakan Nadh. :D amin2..

efa said...

waah nk ber dot2 plak dah waah artis ekeke :D insyaallah pasti boleh try la ber dot2 tu

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: insyALLAH.. :D

fRaMe+LenSeS said...

Efa :: yo lah tu.. perli abg ae? :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA