Followers

Wednesday, 11 May 2011

Beranjak ke angka 555

Assalamualaikum..
Malam ni Nadh nak kongsi pasai angka 555.

 

Actualy angka ni dicapat malam semalam. tapi disebabkan encik berokbeng da kena block dalam Nadh tak sedar, terpaksa rela la lupakan seketika menghapdet belog semalam. Tapi Nadh semalam lambat sikit online sebab masa awal Nadh tgk dalam empom adalah 555. Tapi baru ja cucuk kat PC nak online nak print screen, dia dah jadi 556. ahaa.. lambat cket.. tapi takpa la. sebaik saja Nadh nampak page dia, Nadh dah bookmark page tu. Supaya senang Nadh nak review hari ni.

Rasa cerah ja biji mata sebaik membuka page dia ni. Pemilik page Addin Chaos warna putih bersih ni adalah Miss.Addin.. Sepanjang Nadh buka page dia, banyak entry rohaniah dikongsikan oleh dia. antaranya, entry NI, NI dan NI.

Tapi yang paling menarik perhatian Nadh adalah entry ni. dan sekiranya dibaca oleh adik beradik KBU Nadh, nak sangat depa terus ke page ni. diibaratkan anda semua macam dalam entry ni..

(Click photos untuk ke entry ni)

Apa pun, Moh le kita reramai p terjah page dia ni.. Jum click dekat http://littlemissaddin.blogspot.com/

13 comments:

cik pulau said...

555..
tapi sekarang 574 kan??
sama la dengan cik pulau.. kebetulan lak..
lalala~

fRaMe+LenSeS said...

Cik pulau.. :: wahhh.. sama la kita.. kagum2 sama ng cik pulau.. :D

miss.Addin said...

hee :) thanks :))

ramainya follower , keep it up !

fRaMe+LenSeS said...

Miss Addin :: u too tau.. :D nice knowing u.. :D

Miss Ran said...

wah jodoh follower nmpak..hehe

em gath besar2an..bro ben ngn bro frmstone..blogger, bkn blogger, ahli fb, kawan, tunang, isteri, smua djmput...jum jmput den jom..ajak ady ngn ina skali

cik najihah said...

congrate,.wah banyak tu

cik najihah said...

wah ramai tu..

nora amila ghazali said...

waaa.. dah 575.. artis nie.. nak sainnn. lallalla... hahhaa (eh terikut pragai pak cu la nie.. sain2...) errr TAHNIAH ALONG!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

wahhhh ramainye follower . . heeee tahniah2 . .

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

waah..tahniah2..luck number tu =P

kiera'sakura said...

smoga apa yang tersirat dan tersurat sampai kat semua yang membaca.. teruskan usaha ye.. ira doakan yang terbaek... =)

fRaMe+LenSeS said...

Miss Ran :: tu la. kebetulan kan? wahh.. menariknya.. cam nak g. tapi tak dijemput la.

Cik Najihah :: maceh.. nasib ja ni kot.. :D

Nora :: mana ada artis.. Nora la artis.. lagi ramai kot..

Cik Yuki :: maceh2.. :D

Iqbal :: tu la. number comei kan?

Kiera :: maceh2.. doakan Nadh ya. :D

fRaMe+LenSeS said...

Cik Najihah :: baru merangkak tak hebat macam orang lain..

Nora :: ye la tu. :P

Cik Yuki :: maceh awk..

Iqbal. :: maceh kamu. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA