Followers

Monday, 30 May 2011

700 dan 707.

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.


Satu entry lagi, mengenai 700 yang dicapai pagi tadi dan 707 sebentar tadi. Hihi.. Cam segan plak kan? kita yang naive lagi tak ketahuan ni nak cerita sal follower, padahal belog cap ayam ja. Tapi Nadh stil nak cita jugak sal kedua nya, sebab depa wat Nadh rasa bertuah sebab depa sudi follow belog tak seberapa Nadh ni. 

Orait, mulakan dengan 700. Nadh nak kenaikan Cik Normala Ali. 

Belog comei berlagu ni. Dah bertapak dalam dunia blog ni sejak dari hari Jumaat 30 Julai 2010. Wah, dah lama dah blog Cik Normala ni, dan kalau nak kira-kira kan, dalam 2 bulan lagi blog dia akan beranjak ke angka 1 tahun. Wah hebat.. hebat.. 

Apa yang Nadh nampak dia ni suka betul join contest, segmen. bagus jugak kan, menyokong rakan-rakan blogger kan, tahniah Nadh ucapkan pada dia. 

Ni Nadh kenan nak kongsi entry dia yang ni.. Pertemuan dengan Orang yang salah , Kekasih dikebas orang, dan Lelaki VS Perempuan. Suka baca pendapat dia. menarik tau.. Nak tahu sila click dekat link tu.

***********************************************

Lagi satu is Angka 707. Pun menarik minat Nadh jugak. Sebabnya, Nadh dulu pernah ada angka 03.03, 04.04, dan 05.05, cumanya 06.06 yang tidak berjaya dicapai dan dah berakhir pun cerita Nadh tu. hehehe..

So la ni Nadh nak jugak pilih 707 sebagai subjek entry ni. 


Nadh nak kenaikan, pemilik blog http://suzajudin92.blogspot.com/ iaitu Cik SuzaDin. Kalau tadi tuan tanah mula bulan 7, tuan tanah ni plak mula bulan August. Kalau yang tadi mula hari Jumaat, yang ni plak hari Sabtu. hehe. macam dah janji plak kedua blogger ni kan? hehe..

Tak banyak yang Nadh dapat explore dari sini, tapi Nadh kenan toi dekat UTM Bloggers tu. hehe, Nadh baru 2 hari tau join group tu. Dan sepertimana blogger 700. Cik Suza ni pn sama jugak, rajin betoi join contest. hehe ampa dua ni janji pa? hehehe.. :P

Dalam bebanyak entry kan, Nadh pilih entry NI . Bagus betoi la adik ni do promote akak dia yang comei tu, siap masuk blog lagi. Class weyh.. hihihi.. Tapi apa pn, kak dia memang comei tahap Lisa, aii like.. ahahaha..

Apa pun, nak tau lebih lanjut pasai Cik Suza, nak ngorat akak dia ka, nak ngorat dia ka, silalah rajin-rajinkan diri click dekat SINI..

9 comments:

nelly said...

tahniah2 !

Muslimah Optimis said...

wahhhhhhhhhhhh..tahniah sahabat..sudah ke angka 7.. yeah semestinya 7 adalah angka peberet saya...alhamdulillah.. teruskan bekarya..insyaAllah

haslinda said...

ala...kte follower yg ke 701...tlewat ckit je...hehe....

Miss Ran said...

wahhhh makin maju nad ni...cayokkk

normala_ali said...

wah terharu nye bile ade orang sbut pasal blog kita.. nadh thanks.. insyallah nnty follower mencecah 1000.. :)

Adi Suda said...

wahhhh..retis dah nadh..hee

fRaMe+LenSeS said...

Nelly :: Maceh kamu.. :)

Aimaa :: maceh jugak. :) insyALLAH. slagi diizinkan.

Haslinda :: hihi.. cket ja tu. terlebih cket.. hehe. :)

Miss Ran :: maceh kamu. kamu kan antara orang kuat Nadh. hehe.. konon.. (syok sndiri.) :P

fRaMe+LenSeS said...

Normala :: hihi.. amin2.. :)

Adi :: ne ada retiss aa.. Adi la retiss. :P

SuzaDin said...

waalaikumusalam dari saya....
waaaa malu nyer kite hehehe
comel kn akak saya kih kih kih
pape pown thanks yer hehehe
nti wat tuk followers yang ke 777 plk taw

Buta+Pekak+Bisu=CINTA