Followers

Wednesday, 11 May 2011

Day seven : 10 important people

Assalamualaikum.
Hari ke 7 kempen dah ni.
10 MOST IMPORTANT PEOPLE pada Nadh.

1. Mama. Semestinya sebab Nadh sangat taleh pisah dengan Mama. ni dok jauh ni tatau la nak kata macam mana ni. Kalau sehari tak contact nt Mama isau la. Mama terasa. Tu Nadh cuba tanak buat Mama sedih, kecik hati ng Nadh.

2. Ayah. Superhero Family Nadh. simbol kekuatan anak dia ni. Mungkin Nadh tak berapa rapat ng Ayah. tapi hakikat yang Ayah sumber kekuatan Nadh langsung Nadh takleh nak nafikan. Hari-hari Nadh akan teringatkan Ayah macam Nadh tingatkan Mama n Adik2 Nadh.Tak caya leh tgk enpom keja Nadh. Pic Ayah Nadh jadikan wallpaper. Semangat Nadh :D


3. Jiah - Ni satu-satunya adik perempuan yang Nadh ada. Mesti la penting. Kekadang dia ni degil cket, tapi leh lagi la nak cakap pape. dengar kata jugak. Cuma perangai dia yang Nak tu Dapat tu, memang macam abg dia.. hihihi..

4. Adik - Hat ni sapa tak kenai huh? Mr. Afro aka jurukameraman Nadh nanti. hihi. dia sangat sukakan pada photography, Nadh ada jugak fikir hari tu nak adiahkan kat dia Macro lens. Tapi last fikir-fikir balik, tak jadi sebab Nadh nak didik dia macam Nadh n Jiah yang akan bersusah payah dapatkan sendiri apa yang kami mahu. Nak dia pun berdikari, bukan tak mampu nak beri, tapi kalau dimanjakan sangat, nanti satu hari abg dia dah takdak kat dunia ni da mereput dalam kubur tu, sapa lagi dia nak bergantung? so dia kena la belajar dari sekarang.

5. Tok Mak - tak dapat dinafikan la. Sebab Nadh memang manja ng Tokmak. Tak caya ada satu entry pasai Nadh merap nak makan laksa yang tokmak ng mama ikut ja la Nadh yang nak makan ni. hihi Setiap kali kalau balik Penang Mesti akan p melawat Tokmak. Mungkin jugak sebab dulu masa kecik-kecik dia yang asuh n jaga Nadh kot.

6. Semua ahli keluarga Nadh. Takdak depa takdak jugak la kegembiraan Nadh masa balik kampung kan? :D

7. Dem Crewz. Depa ni 3 tahun duduk dengan Nadh maunya Nadh tak sayang. Banyak sangat kenangan dengan depa. Yo lah, jadi Adik dalam kumpulan ni kan. Sekarang ni most of them da kerja. n ada jugak yang dah kawen pn. Nadh mendoakan yang terbaik la untuk depa suma. Bulan depan turn Pak Long plak. lepas tu sapa ae? Adik ni lambat ag kot.. hihihi

8. Kawan-kawan rapat dari zaman sekolah Nadh. Dari zaman sekolah kan, tak dinafikan la depa antara yang paling kenai dengan Nadh. lama dengan depa kan, yang paling masak dengan pangai Nadh pn depa jugak. Nadh sayang depa suma ni jugak.

9. .Adik beradik KBU Nadh. Tak perlu la nak cita banyak kan? "  We Are Family " sapa ada dalam group ni depa tau la. sangat happening. Serious!! Walau Nadh paling pendiam antara suma, Nadh tau depa ni hati baik, pandai jaga diri, sentiasa fikir kat adik badik lain. Tak caya? ampa leh tengok kat entry depa p hantar Artis balik kampung NI.

10. Kawan-kawan tempat kerja Nadh. Depa ni supportive. tak tipu, Nadh rasa macam rapat sangat dengan depa, sebab depa jaga Nadh sebaiknya sepanjang Nadh kat sini. special thanks jugak family angkat Nadh kat sni yang jaga Nadh n layan Nadh sebaiknya masa Nadh kat sini. Nadh takleh nak bagi pape melainkan doa anda suma akan berbahagia dan sntiasa dalam rahmatnya. :D




Note :: oihhh.. Satu Missing la. rasa tak perlu la nak sebut kan? :D kita lebih tau apa dia semuanya kan? :D Cuma nak minta didoakan aja. maceh. :D

12 comments:

kiera'sakura said...

same family yg terpenting... x lengkap hidup xdak depa...

wahhhh sape yg dok kt note bwh tue? ce cite ce cite... hihihi

Nana Miyuki said...

ehem3..yg missing tu wat saya sakit tekak..ehemmmm~

*47!k@# said...

amin..haha..mesti tacing dia tu nnti..ayokk,,p pjok kaih..

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: tau takpa.. yang kat bawah tu ae?/ tettttt~~ :P

Nana :: kamu sakit tekak ka? nak nadh atakan ubat batuk tak? :P

Ika :: tacing? tak perlu kot nak tacing2.. :D

~Kirin Selama Perak~ said...

hang pon antara orang yang penting bagi aku,nadh.
:)

meaw said...

we are familyyyyyy abg long <3

mad khaz said...

ehem-ehem,hehe XD

balas kunjungan :)

cik ayin said...

yeahh..saya pun..dorg mmg terpenting :)

Puanbee2 said...

hai nadh tq singgah yer..puanbee tengah migrain nih melawat kejap je nanti dh oke boleh belek blog pulak hee..dah follow yer..

fRaMe+LenSeS said...

KSP :: maceh bro.. terharu aku.. ang pn sama tau.. :D

Onie :: we are family Onie. :D

Mad :: salam kunjung mengunjung. :D

CIk Ayin :: betul tu kan? :D

Puanbee :: moga cepat smbuh tau.. :D

CikTomyam said...

aissshh..nnti dah ada wife..wife kome no berapa pulak ya?

fRaMe+LenSeS said...

Cik Tomyam :: tu nanti, sekarang belum kan? :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA