Followers

Monday, 30 May 2011

Selamat datang Adik Baru Nadz Kosa 3

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Sekadar entry special buat ahli baru keluarga Nadh. Anak kepada Kak Azza. isitu Yaya Jr. hihi
Meh nak share pic.Tak ada banyak la, satu aja.. 
(oopss.. nak gtau, ni bukan family betoi la. tapi dah macam family betoi. Ni adalah adik kepada anak ngasuh Mama, Adik Yaya. Anak kepada Kak Azza n Abang Azrul ) Jadi dengan itu dia adalah merangkap kepada ADIK baru Nadz kosa 3.. hhihi.. Happy trok3 ni.. :))

Apa pun, Alhamdulillah, dan syukur yang tak terhingga buat Tuan Punya Alam, ALLAH SWT kerana atas linpah dan kurnianya, diberikan keselamatan dan dipermudahkan urusan kelahiran Adik Yaya tadi. Alhamdulullah, syukur kerana tadi dalam pukul 15:02 abg Arul hantar message mengatakan Kak Azza dah selamat melahirkan Puteri Kedua depa. Alhamdulillah. Syukur sangat..

Sekalung Tahniah buat Yaya, Kak Azza n Abang Arul atas kelahiran ahli baru dalam keluarga depa.
Abang Arul n Yaya Jr.

Terasa diri nak balik Penang ni.. Nak tengok budak ni. Tapi apakan daya, tugas dan kelas mencemburui Nadh..
Doa-doa dapat balik jugak. Amin Yarabbal Alamin.


7 comments:

normala_ali said...

tahniah2.. :)
nad memang saya la normala ali 2.. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

congrat kepada yang dapat ahli baru tu.. xsabar lak rasenye nak kawen.. hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah pada mereka juga..

kecik jer eyh baby tu..berat bpa la tu??

by Zent said...

ASKOM...salam kenalan dari blog
shahzone dtg nk bertenggek kt sini..hak3..
banyak betul daun2...hehehe...

Entri Menarik:1.B
2.cara blogwalking terbaru yang berkesan di blog shahzone

kiera'sakura said...

alhamdulilah selamat... tahniah...

fRaMe+LenSeS said...

Normala :: dah baca ae? :) maceh ye. :)

Taufiq :: hehe.. toi gak tu taufiQ.. Nadh pn. :)

GK :: ye. tahniah jugak. tatau la bp kG. tak tanya pn.

by Zent :: sila2.. nak tenggek2 aa

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: maceh2.. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA