Followers

Wednesday, 25 May 2011

Entry ni sebab ramai orang wat, so Nadh nak jugak. :P

Assalamualaikum.

Tu dia aih.. panjang bebenor tajuk entry Nadh malam ni kan? Cita dia pasai satu menda ja, sebab ada seseorang pollow belog Nadh yang kudus lagi naif ni.. siapa dia? siapa dia? 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v

Dialah Enchik Ben Ashaari. 
Nak bangga a.k.a kembang cket leh dak? ahahahaha.. (kembang semangkuk.. :P )
Apa pun kan, seriously seronok join Segmen Drama dan Filem yang dia anjurkan. 
Ramai yang join, dan cerita depa memang sangat menarik, n since Nadh join jugak Nadh nak kongsikan Link dalam entry ni. Sapa rajin leh la p tengok cerita kreatif kawan2 blogger ni.. Seyes besh.. Kreatip sgt depa suma ni. :D
p/s :: baca la.. konpem puas hati. :D

7 comments:

Sunah Mohammad said...

hehehe..masa mula2 masuk blog ni tadi pun nampak dah muka abg ben kat atas tu..then da boleh agak nadh nak buat entri pasal apa..hebat kan boss nadh ni?? :p

tahniah nadh~

ain dzaya said...

ramainya yg juin!!!
nadh pun dah glam skg!!hihi
na sain! wink*wink

fRaMe+LenSeS said...

Sunah :: ahahaha.. boss memang hebakk.. hebakk la boss ni.. wahhhhh. .:P sebonanya kan boss, nak hapdet entry tu, sebab suka baca cita depa. tapi since enchik ben tu muncul, hapdet skali la.. ahahahahah. .:P

Ain :: ada2 je. hehehe. :D tade la. depa tu ja. :D

cik pulau said...

wah3...
tahniah nadh..^^,

fRaMe+LenSeS said...

Cik Pulau :: maceh.. :D

miss.Addin said...

wah ! best nya nadh :)

fRaMe+LenSeS said...

Miss Addin :: ceta depa mmg besh2.. :D segan troihh ng depa.. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA