Followers

Saturday, 21 May 2011

Areliff: Pencarian Bloglist Terbaru.

Assalamualaikum.

Segmen dah.. hehehe.. Nadh nak join segmen la hari ni. Banyak dah orang tag, tapi tak sempat nak tengok.
Hari ni ingat nak tgk suma. :D mana dan la.. hehe.. :D Yang pertama untuk hari ni adalah..


Meh Nadh nak kenaikan diri sat..
Nadh Zher Ee nama pesbuk, LELAKI ye.. <-- ramai orang igt aweks.. hhihihi

Kumen :: since Nadh hanyalah belogger baru, tak hebat macam orang lain, tade apa nak kumen, cuma nya, Nadh nak nasihatkan letak la BLOG ARCHIEVE, sebab Nadh ni suka toi jenjalan kat entry lama-lama orang, so bila tade, mati kutu sat.. :D Apa pun, nice one u have, simple yet attaractive.. All the best na enchik Areliff..

Oihhh.. ada yang minat ka? meh la reramai click kat SINI...

2 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck k.. mesti best bile blog kita dalam bloglist orang len kn :)

fRaMe+LenSeS said...

Maceh taufiq :: tu la.. cam besh kan? heheh. tapi sapa la kita ni,. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA