Followers

Friday, 20 May 2011

Mana Archieve belog ampa ni?

Assalamualaikum..
Dan salah sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.
Beberapa hari ni Nadh agak bz dengan kerja, tapi Nadh gagahkan jugak la merajinkan diri BW sebab nak ramaikan peserta contest sorang sahabat yang Nadh tafsirkan sangat hebat, dan lain dari yang contest-contest lain yang Nadh penah masuk, walapun Nadh tak masuk contest ni, Nadh rasa happy bila tiap kali dapat lihat pertambahan peserta dalam tu.

Semalam sepatutnya jadi hari terakhir Nadh wat kerja tu la, tapi tak sangka plak, Nadh dah tak larat semalam, tengah dok BW leh Nadh tertidur, apa pun tanggungjawap dan tugas tu Nadh akan sambung hari ni, cuma kan, Nadh tingin nak kongsi satu yang Nadh jumpa sepanjang aktivity Nadh tu, iaitu Archieve blog. 


Hairan betul, kenapa perlu dibuang ae menda ni? bukankah menda ni penting, (bagi Nadh penting la) sebab as a newbie cam Nadh ni, n sorang yang suka explore dan membaca, Archieve ni penting, sebab bila Nadh sampai ke belog orang, Nadh bukan hanya akan baca entry yang kat depan-depan, kekadang tu Nadh lebih suka untuk explore hasil-hasil coretan masa lepas depa, tapi hairan, napa perlu dibuang menda ni ae?

Ada sapa leh explain kat Nadh dak? seyes tak suka bila cari Archieve ni tak jumpa.. T.T


8 comments:

Faris Adli said...

mungkin ada sesetengah org anggap benda tu tak penting..takpe2 kat blog aku ada benda tu..jemput la singgah

Black_roses92 said...

maybe kadang2 dorang lagi suka pakai recent post widget je kot.. senang..

Sunah Mohammad said...

sukati laaaa!!!! wekkkkkkkkk! hahahahahhaha~ keji tak boss ni? :p tadi pagi cam ada orang dari KL carik arkib bulan 4 2009...pengguna opera dan windows 7...jeng jeng jeng..sapekah itu? lalala~

kakyong said...

singgah blog Nadh plak.. ;)

u bukan newbies lagi.. dah lebih 1 tahun berblog... :p


n3 terbaru kakyong
Makluman untuk semua peserta CONTEST & Giveaway Kakyong.com
Suez diary–saya sudah review blog anda!!!
Adakah kerana dia kidal?!!!

アヌム ちゃん said...

maybe sebab nak jaga privacy kot :D kalau tak ada xde la org boleh tgk satu persatu kan..lagi2 la kalau blog peribadi ni..tp depends la dgn owner blog..kalau dia x kesah x pe la..huhu..

naqiah said...

suka buat y kuar tajuk entry.. sbb org leh pilih dia nk bca y mana.. hehehe

Bro Azqar said...

salam thanks sebb sudi dtg blog sy hari tu.

hehehee... pada pendapat sy la.. sebb apa mereka buang archives tu.. pada saya, dengan membuang itu dapat memberikan kelebihan pada blogger baru supaya nmpak sama taraf dengan blogger lama seperti sedara :) 2009 tuu~ (yelah, x tau pon bila dia mula) hehee

fRaMe+LenSeS said...

Faris :: nasib kamu ada kan? heheh.:D

Black ROses :: ya ka? kalau widget tu pn tade camne?

Sunah the bos :: bos kejam.. :P tamo kawan.. :P

Kak Yong :: ya ka? belog lama tak erti da lama gak kak. :D maceh lawat Nadh balik.. :D

FMTY :: ya ka kak? so ada kaitan ng privacy jugak la ni. maceh kongsi pendapat kak. :D

Naqiah :: camna tu dik? tak paham. <-- newbie

Bro Azqar :: oihh ne ada lama la kamu. Nadh baru jugak.. apa pn maceh kongsi pendapat.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA