Followers

Thursday, 26 May 2011

Boooolat

Assalamualaikum..

Nadh nak ngadu ni.. Huuu.. T.T
ingat tak Nadh balik kampung minggu lepas? dan activity 23 May Nadh dengan sygss Nadh?
Lepas balik dari adik edit gambar ni and upload masuk dalam FB.




Satu ja yang kenot go dengan gambar ni.. Ni komen paling taleh tahan laaa.. dan sangat memedihkan, hati dan perasaan. Huuu

Bleh plak Mamat NI sokong.. kenot go okeh you.. :P 

 

2 hari sebelum kejadian ni, 22 hb, pergi umah Maklong dengan Mama. jumpa  Kak Ana, dia kata, 
"amboihh Arie, makin membulat sekarang..  "

Nadh :: oihhh.. mana ada la kak Ana. Mama kata tak pun, tak berubah apa pun.

Kak Ana :: Memang la, Mama Arie tengok Arie tiap minggu, mana nak pasan. 

Nadh :: uishhh.. camtu nak diet la.. 

Kak Ana :: camni baru okeh Arie, baru elok.. :D

Nadh :: **kembang semangkuk**

Note :: Ya ka nih? huu.. Susah hati plak.. <-- dalam masa sama nak exercise la. Maintain 6pax. Dah mula nampak perubahan ni.. Heran dah 2 hari dah muscle perut sakit..

13 comments:

Sunah Mohammad said...

wakakakakakaka! gendot eks~ geng dak gomok ngan gemok!!! ahaha~ nak post kat KBU!

fRaMe+LenSeS said...

oih3.. jgn nak wat hal.. T.T

shida anwar said...

joint d group depa k nadh?...hahahaha

fRaMe+LenSeS said...

Kak Shida :: patutnya kak bekap adik kak sorang ni. T.T

~..Lesung Batu..~ said...

hahahahahaha~~ nadh dah gendut <---ikot kak sunah

~Kirin Selama Perak~ said...

welcome to da club.
wakakkaa

fRaMe+LenSeS said...

Amalina :: to dia aihh.. nak kena ni.. :P

Kirin :: tamo join kelab ampa.. nadh selim melim la.. :P ampa 2 la gemok2. :P

nadzli azlan said...

wakakakakakaka

*47!k@# said...

bak kata orang melayu:
gendang gendut tali kecapi~
kenyang perut suka hati~

tu maknanya bahagia lah tu~haha..tahniah abg nadh!!

fRaMe+LenSeS said...

Adik :: gelak pa? :P tak review belog u kang.. :P

Ika :: ya ka dik? so happy la maksudnya.? adik salah satu dari happy tu kot. :P

nora amila ghazali said...

waaahhh senang ati along nora nie upanya.. hurmm

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: balik kg, tgk family. senang ati la. :D

kiera'sakura said...

wahhhhhhhhhh

Buta+Pekak+Bisu=CINTA