Followers

Sunday, 15 May 2011

Penyakit takmau balik menyerang lagi

Assalamualaikum..
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Jam menunjukkan pukul 11:02PM. Iaitu kira-kita 2 Jam setengah lagi sebelum Nadh menapak kaki kembali ke ruang ibu negara bagi menunaikan tugasan sebagai pekerja di pejabat Nadh keesokannya. Buat masa ni seperti yang Nadh katakan pada Efa tadi, cuma 1% sahaja yang didalam hati Nadh yang mengatakan pulang, dan sebanyak 99% lagi sedang berada di Pulau Pinang bersama family dan meronta-ronta menidakkan kenyataan yang Nadh perlu pulang ke sana.

Nadh dapat rasakan yang sebenarnya, ini adalah jugak berkaitan rapat dengan apa yang Nadh kongsikan dengan Mama n Jiah dalam kereta semalam yang membawa kepada entry NI. Dapat rasakan apa perkongsian dalam entry tu dan apa yang dikongsi dengan Mama n Jiah semalam membuatkan diri Nadh tambah berasa berat nak balik ke sana. 

Nadh sebenarnya langsung tak tahu apa dalam fikiran sekarang. Dan itu menyumbang kepada satu tindakan Nadh pagi semalam. hurmmm.. Nadh tau Nadh akan pulih cepat. :D 

Moga-moga la. Amin.

3 comments:

Addin said...

insha Allah :) amin

.::.MY.s.e.l.f.::. said...

selesaikan tanggungjawab abg nadh sebagai student tu dulu.. insyaallah.. semoga allah bagi petunjuk dekat abang nadh apa yang berlaku seterusnya..

fRaMe+LenSeS said...

Miss Addin :: amin2.. maceh. :D

Dek Nazzs :: insyALLAH dik.. doakan terbaik saja dalam tiap ssunan ALAH ni. :D

Buta+Pekak+Bisu=CINTA