Followers

Thursday, 5 May 2011

Day one : 10 things about Me

1. Nama Penuh Nadzri Bin Azlan. Dalam FB Nadh Zher Ee atau sama dengan menyebut Nadzri dengan 3 perkataan asing. PHONETICS. ada sapa penah dengaQ tak? :P Orang panggil Nadzri, bahasa diri dengan family sebagai Arie, Abang. Kawan-kawan panggil Nadh, Ee, Nadzri, Roy, Adik.

2. Lahir kira-kita bertahun-lalu di Hospital Bersalin Pulau Pinang. Ketika Nadh dilahirkan sedunia bergumbira, dan Nadh ngs, sebab tekejut tengok terang sangat kat luaQ. Nadh nak cuba pastikan masa Nadh pergi nanti, satu dunia plak merindui ketiadaan Nadh nanti dan mendoakan kesejahteraan Nadh kat sana. :D

3. Adalah anak Pertama dari 3 Adik Beradik yang comel lagi ganas (uikz? ganas toi ka ni? ahahha). Nak kenai adik-adik Nadh leh tengok la entry lama-lama, atau leh rajinkan diri tengok kat dalam pesbuk Nadh. Tapi yang pasti Nadz Power of 3 tak lengkap kalau tadak salah satu dari depa. Lap u la Jiah n Adik.

4. Adalah sorang yang rajin sebab hari Isnin sampai Jumaat keja sebagai kerani Boss yang buat pojek Meksis. Manakala Sabtu Ahad plak study kat UTM Jalan Semarak, amek course Letrik.



5. Gentle cakap, Nadh Anak Manja Mama. lalalalalalalala~~








6. Suka abiskan masa dengan Blog kesayangan. ada orang penah kata la, Blog ni Chenta Hati Nadh. Tapi setelah bertahun bercintan cintun dan Blog tak brubah jadi perempuan, Nadh telah mengambik keputusan nak bawa diri yang lara p cari marka dalam alam nyata.. lalalalalala~~

7. "Teman bergelak bersuka suki berjimba berguling-guling senang dicari, tapi teman bersedih bertacing-tacing susah nak jumpa sebab lazimnya orang akan ada waktu suka ja, waktu duka, orang akan pergi" Jadi Nadh letak dalam diri, akan sedaya upaya ada dengan kawan-kawan Nadh yang perlukan Nadh, dan takkan tinggalkan depa, tapi setelah selesai berkidmat, Sekiranya depa dah tak perlukan Nadh pn Nadh tak rasa pape, sebab Nadh da set dalam diri macam tu. Nadh nak ada waktu diperlukan, waktu dah depa selesai berkongsi, n dah selesai dah okeh, tanak kat Nadh pn Nadh tak rasa pape. Cukup la ada waktu diperlukan tu, itu kegembiraan Nadh. taleh dipersoalkan. :D

8. Sedang belajar jadi seseorang yang lebih baik. Dari semasa ke semasa.Ada satu impian besar yang tanak dikongsikan dalam ini. TAPI mintak doakan sama-sama ya. maceh. :D

9. Sapa dah kenai tau la macam mana, Tak pernah sunyi dari berkata-kata. hihi, bukan makna tak reti dok diam, cuma tak pandai nak senyap ja.  Sebab tu bila berdiam diri orang akan pelik sebab masa tak berapa sihat pn masih hyperactive.. hihi. lalalalalalala~~ :D

10. Family Man. Family first. Sebab tu bila balik Penang, jarang gtau kawan-kawan sebab tanak kawan amek hati tak p jumpa depa. sebab Nadh nak maksimakan masa bersama keluarga. Sangat lebihkan keluarga dalam apa hal pun. :D


Nantikan hari kedua ya.
Maceh kerana membaca. :D

9 comments:

Nana Miyuki said...

KALAU LA TIBA2 BLOG BTUKAR JD PEREMPUAN...WEEEE~HAPPY!~

fRaMe+LenSeS said...

Ana :: ihihi.. tau tapa.. :P kalau pacik pinocchio patung kan, nadh nak tukaQ blog.. leh la.. leh la.. plishhh.. plishh .. :P

cik najihah said...

suka yg no 7..kite same

kiera'sakura said...

nak tunggu smpi hari ke-10.... hihihi

cik AngguR said...

u r de best fren tat i hav...tQ roy !!!!

fRaMe+LenSeS said...

Najihah :: kira kita geng la ni. hehe

Kiera :: sila2.. :P

Sue :: u are among them oso. :D

nora amila ghazali said...

wah3... bocorkan rahsia diri sendiri.. hihi

padlie said...

Yang no 8 tu..
InsyaAllah.. Moga tercapai.. :)


Entry terbaru padlie: Peluang untuk belajar teknologi angkasa

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha awat pic nadh yg mula2 dok kepit pelik ja...nk tukar jadi pmpuan gk ka?

hahaha...

mlawak ja =P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA