Followers

Sunday, 15 May 2011

Contest Aku Ingin Berubah

Assalamualaikum, 

Hari ni Nadh terpanggil nak berkongsi mengenai satu contest yang sedang berlangsung di blog seorang sahabat.
Contest yang bagi Nadh sangat istimewa, dan punya nilai yang sangat tinggi, sebab setiap kali Nadh melawat para peserta dengan cerita ni, ibarat Nadh sedang mencuci hati sekali sebab nilai dalam tiap entry ni sangat tinggi, kerana kebanyakan darinya mempunyai "isi" yang mendalam untuk kita renungkan.

Apa pun, Nadh taknak la membebel pepanjang, Mari la sama-sama kita pun turut serta dalam contest 
" Aku Ingin Berubah " anjuran Muslimah Optimis . Ni hadiah pun dah makin bertambah ni. Hebat.. Hebat..

Jom... Sama ada anda Click kat SINI atau click dekat Header bawah ni, keduanya akan link ke page contest ni.

Untung-untung anda adalah salah seorang dari yang terpilih. 

p/s : Tarikh tutup adalah pada 30 Mei 2011. <-- oihh ada 15 hari lagi ni.

All the best pada Anda. Nadh mendoakan saja. :D

51 comments:

*47!k@# said...

eh,,abg dh join blom??

fRaMe+LenSeS said...

ehhe.. :D abg ngajak. jum la Ika..

Lulu caldina said...

ok, insya Allah nanti lulu join..:)

ahmad said...

Nadz dah join ya,fikir nak tulis entry nih,,contest biasa berbentuk soalan kan..

kirani+mia said...

thanx 4 de info~;)

fazRina said...

hrp2 ada tuah menang...

fRaMe+LenSeS said...

Lulu :: baek.. all the besh na.. :D

Ahmad :: silakan join.. :D

Kirani :: sama2..

Fazrina :: Nadh doakan kamu.. :D

Bella Bell said...

alaaa..teringin nak join..tp busy tengah study..hehe..good luck ea :)

udin said...

thanks jemput aku bro.. kena pikiaq dulu nak tulis pasal apa.. haha! :D

KotakHitam said...

macam nak join..
menarik nie...

miss frog said...

tenkiu nad sbb bkongsi..hehe..t nak terjah kontes ni....

Diba said...

sama-sama cuci hati:)

New Entry "AKU INGIN BERUBAH"

fRaMe+LenSeS said...

Bella :: banyak masa lagi. andai ada free nt join ya.. :D

Udin :: ha.. aku tunggu entry ang tau.. jgn lp gtau nt.. :D

KotakHitam :: join la.. join la.. :D

MissFrog :: dipersilakan.. Nadh tunggu kamu join.. :D

Diba :: wahhh.. ada dah. terbaek.. maceh sangat.. :D

aanie said...

insya-Allah sy join..kena cari idea dulu ni...hehe....

sue perbs.. said...

mnarik jugak... thanx bgitau ye..

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

alhamdullilah , Yanty ada nak share ni. Boleh la serta contest ni sambil tu share perkara yg baik.

Nadh , terima kasih ye sudi singgah & baca blog Yanty yang baru lagi hingusan. Serta sokongan yg mendorong utk tidak henti menulis.

Harap kita dapat kekalkan persahabatan ini.

ADD ME AT FB : ALady Namedyanty

Muslimah Optimis said...

thax sahabat

fRaMe+LenSeS said...

Aanie :: jum la.. jum laa..

Sue :: orait.. beres. join tau.. :D

Yantiey :: Nadh da add kamu.. Nadh pn baru jugak.. sama ja macam kamu. :D kita geng.. :D

Aimaa :: huh? awat weyh?

Munna said...

insyaAllah join k...^^

fRaMe+LenSeS said...

Maceh Munna.. :D

Sal Saari said...

mekasih Nadh..
nak try nasib gak lah..

.m y z. said...

wah macam best je kalau join ;)

fRaMe+LenSeS said...

Sal Saari :: dipersilakan mencuba. :D

MYZ :: besh ka? lagi besh kalau join kan? meh la.. meh la. :D

qucachahir said...

wah..menarik..
thankz sudi jemput kite nadh.. ;)
insyallah nanti kite join.. =)

misz sheyla said...

menarik ni...rugi tk join :)

Sunah Mohammad said...

pernah jenguk sebelum ni..banyaknya nak kena tepek kat entry..huhuhu...

tapi teringin nak kongsi salah satu entri Eh, Ustazah!...kalo guna entri lepas boleh eks? linkkan je ke entry tu dalam entry Aku Ingin Berubah..

ce Nadh tengok entri Eh, Ustazah! : Hidayah dan Saya Ingin Berubah, TAPI......sesuai ke?

Black_roses92 said...

thnks ye inform pasal ni.. insyaallah, ada mse sy join. menarik gak.. :)

miss nadya said...

nad nak join..tq bagi tau..:)

...:i'm ezza haniza:.... said...

thanks invite cik ezzaa

Dayana AZ said...

hmm macam menarik :) nk pegi check it out haha

syanabel said...

insyaAllah, memang ada cerita yang nak dikongsikan. Tapi nanti, amek mood dulu.. nanti dah siap saya share link tu kat sini.
Anyway..have a nice day~

Muslimah Optimis said...

thax la sebab ampa kan penyokong kuat contest ni..hehehe...terima kasih banyak2..semoga apa yang kita buat ni dalam redha Allah swt..ameen

syanabel said...

dah siap! hehe

http://frameandlenses.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html

Mira Zali said...

thanks nadh ajak.. hehehe.. ^_^

fRaMe+LenSeS said...

Qucachahir :: da join nt post link kat Nadh na. :D maceh..

Sheyla :: menarik kan? join la..

Sunah :: besh la entry kamu tu.. suka entry2 kamu. tu ajak kamu join.. :D

Black roses :: maceh kamu. :D

nadya :: sama2 kamu..

Ezza :: sama2.. nt join tau..

Dayana :: menarik la.. kalau tak takkan nak ajak. :D masuk ae: :D

Synabel :: nadh da tgk.. maceh tau..

Aimaa :: amin2.. :D

Mira :: sama2 kamu.. join ye.. :D

Rozita said...

terima kasih menjemput nanti sy join ye..

atieserina said...

tgk la kalo de mse nt sy join..
anyway gudluck.. ^_^

Berry Berry Fun!

fRaMe+LenSeS said...

Rozita :: maceh jugak. :D

Atie :: ye kamu. ada masa join la ye. :D

nuR izyan said...

terima kasih ajk join..
Insyallah..sy akn join bile ade mase..:)

ain dzaya said...

thankz nad!!!
contest di sini ain dah juin!!!
thankz cz become supportive =)

biha a.k.a PETOM said...

thanx for sharing this ye nadh.. :)

::Mastura Zakaria:: said...

insyaallah sy join..taktau nak cite ape....huhu

fRaMe+LenSeS said...

Nur Izyan :: maceh kamu. :D

Ain :: dah join ae? maceh AIn.. :D nt nadh p cari entry kamu.. :D

Biha :: sama2.. :D

Mastura :: maceh.. takpa .. ada banyak masa lagi.. :D kalau berkesempatan join a.. :D

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

heee orait ! nnt da siap . . bc la yer . .

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

dah join . .

Sya Isya said...

InsyaAllah, kalau berkesempatan Sya join, ya. Buat masa ni busy sikit. Thank coz beritahu mengenai contest yang bagus ni. Baca je tajuk, terus datang idea untuk buat entri ni. Tapi, perlulah mencari masa yang sesuai (time2 skarang ni, ada perkara penting yang perlu dibereskan dulu) :D Ada 11 hari lagi, kan.

Izbeta Shyah said...

fuhhh baru sempat online, ada waktu pulak nak online. huhu, baru sempat nak bukak link ni, boleh tahan jugak contest ni, baca baca, terbaca komen sekali pulak. lahhhhhhh. owner frame lenses ni laki ke.? argh, keliru keliru.! aaahahahhaa, nanti kalau kelapangan waktu, izbeta join :)

Alfi said...

terima kasih sbb promote.. saya dah join dah.. hee..~~

:: alwanPelangi.com ::

fRaMe+LenSeS said...

Cik Yuki :: maceh tau.. Nt nadh p lawat na. :D

fRaMe+LenSeS said...

Sya Isya :: Nadh tunggu kamu tau.. :D

Izbeta :: hihi.. Nadh laki la kamu.. huu.. kalau pree join la ye. maceh.. :D

Alfi :: dah join ae? maceh kamu.. :D

A'faf Wahida said...

Assalaumalaikum......Mybe ana dah terlepas dgn contest nie kan....Ape2 pon Alhamdulillah.....ana still lg bley bdakwah dlm blog nie....InsyAllah...Amin....

Buta+Pekak+Bisu=CINTA