Followers

Thursday, 12 May 2011

Watak-watak Game Angry Bird di Alam Realiti.

Assalamualaikum. 

Ni entry Khas buat sifu Nadh. Asyraful Naim.
Sebab dia yang kenalkan Nadh dengan Angry Bird ni. 
Ada sapa nak kenai dengan burung dalam game ni? 
ni dia Nadh kenaikan.. Bukan wat pandai tau. Dah masuk dalam majalah tau.
tengok ni. 

Kat bawah ni adalah antara yang terlibat dalam game ni. Meh kita share..






tu.. semua sekali Nadh dah tunjuk. Pada yang teringin nak main game ni. Leh la rajin2kan diri anda PM Nadh dengan email. Nanti Nadh kongsikan link dia dalam email. Maceh. :D

6 comments:

nadira shahid said...

haha, sanggup nih cari angry bird yang real ;p

cik najihah said...

suke sangat main game ni..
comel je

naqiah said...

x suka men game ni.. asek tembak x kena.. suka zombie vs plant lagi.. hehehe

fRaMe+LenSeS said...

Cik Najihah :: kita geng.. hehe

Naqiah :: hehe.. taleh geng ng adik. :P

kiera'sakura said...

comel.. semua burung2 tue gemok2...

fRaMe+LenSeS said...

haa.. apa lagi amek bawa p masak la Kiera> :P

Buta+Pekak+Bisu=CINTA