Followers

Sunday, 13 March 2011

Ahhhh sudah~~

malam ni hapdet menda tak berilmiah langsung la..
balik 2 3 hari ni.. kurang idea nak menghapdet blog ni.
1 sebab busy, 2 sebab kurang idea sebab banyak masa fikir pasai menda lain.
weyh.. tadi kan, p kenduri. kawan mama masa mama kecik2 dulu..
zaman Mama n Maklong apa suma duduk dekat Berek Polis Headquarters tu.
masa zaman budak kecik tu tau dak..
hahaha.. cucu kepada makcik geng tokmak tu kawin..
gila besh la p kenduri tu.. lawa wohh ..
majlis memang style la weyh..
tak tipu.. dalam ati dok fikir plak..
kalau aku la yang punya majlis tu camna ya?
kemarin tengok Dania, da syok da..
hari ni p majlis tu plak..
pastu tadi p tengok kat tesco Peti Sejuk baru kat mama..
nampak married ppl berjalan berdua.. hohooo..
nampak sangat besh okeh...
sejak bila aku plak terdetik ati nak mencari plak ni..
ahhhh sudah..

2 comments:

cik pulau said...

kau dah tahap harus kahwin nampak gayanya,, lalala~ ^^,

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

DAH SAMPAI SERU NI HAHA

Buta+Pekak+Bisu=CINTA