Followers

Tuesday, 29 March 2011

Macik Yang Tatau Nama II

Macik yang tatau nama II

Buat macik tatau nama..
Malam ni mood jiwang miwang.
Suma pasai adik pasang lagu Tak Bisa Memilih
Tapi kan, rasa kalau aku nak memilih
Leh tak aku kata kamu?

Macik yang tatau nama..
Heran la macik, cita siram pokok,
Cita tolak moto tu cam bodo ja nak dibandingkan ng kita yang tak kenai sapa ni
Tapi awat aku dok tingat kat ang ae?
Padahal, nama pn tatau,
Muka pn dok tengok2 kot celah ja

Macik yang tatau nama,
Kalau ang baca ni ang rasa terharu tak?
Tolong la rasa terharu, pasai penat tau dak aku wat menda ni
Orang cita guna karangan, aku cita guna puisi
Aku sangat jiwang kan macik?

Macik yang tatau nama,
Aku nak sangat dapat number tpom ang
Aku nak sangat sembang dengan ang
Nak ja aku p dok depan muka ang, tatap tiap2 taik lalat atas muka ang tu
Pastu kita sama-sama kira taik lalat tu
Aku sangat sweet kan macik.

Ahahahahha..
selesai dah.. :P

8 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

hahaha. tu dia...mau nya org tak kata dia jiwang :p

bulat said...

nad tgh xdak qeja la tuh :) tringt amalina ka?

efa said...

bahaha bro nadh duk jiwang lg terigt nur amalina ka?eceh :P

tomatokering :) said...

hahahaaahhahah ! sokong efa !! :P

fRaMe+LenSeS said...

Yaya :: entry ni entry kolaborasi. nantikan balasan dari tuan punya cerita nanti.. ;)

Tatia :: ne ada tingat sapa2 lah,. hehe

Efa :: tadak aih. ta tingat sapa2 pn.. ;)

Erika :: wah2.. sokong sokmo dia ya.. :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

LAYAN SAJA GUA TAK HAL SAPA PUN JIWANG

CikUna said...

Aikk ?? Kiera tak post comment pun...

Kira Sakura said...

pakcik yang tatau nama.....

kita rindu la

;')

Buta+Pekak+Bisu=CINTA