Followers

Thursday, 24 March 2011

Pertandingan Artikel Terbaik Pilihan Junko

Assalamualaikum.. 

heee.. malu2.. sebab jadi yang last join contest ni..
habaQ siap2.. tadak niat pape. cuma nak kongsikan keterujaan Nadh masa wat entry ni..
apa pun maceh bebanyak pada enchik Junko sebab sudi remind pasai contest ni.. 
Nadh nak join la.. ;)


Okeh, ni bagi nadh artikel terbaik Nadh.
 (click gambar untuk terus ke artikel)

Sebab masa artikel ni dibuat, Nadh atas moto OTW nak p klas.
sambil tangan kanan bawak moto, tangan kiri kalut tekan enpom.
menaip artikel ni dalam bentuk SMS.
 bygkan la, dari Subang, sampai ke dekat2 nak sampai UTM.
sampai berpage2.. dan abeh da limit SMS yang leh wat dalam 3 SMS asing tak silap
mengenai Nadh rasa syukur pasai diri Nadh yang ALLAH kurniakan nikmat tak henti2. 
bunyi cam poyo kan, orang cerita sedih, tekanan apa suma, tapi Nadh wat entry pasai diri sendiri sebab kalau boleh nak kongsi, apa yang Nadh dapat, kegembiraan tu, dan harap yang membaca dapat la sikit2 message dari kisah tu. dan tak malu nak ckap, masa balik dari kelas sebelum menda ni ditukarkan jadi entry, atas moto memang ujan lebat. sebab terlalu seronok. ;)

Itu saja. Terima kasih kerana membaca. 

8 comments:

Muslimah Optimis said...

waaaaaaaaa..... terbaik gila..hehehe.. kami pun penah mcm ni... taip kat enpom.. tapi kami ada sedia buku kecik dalam beg..bwak pi mana2.. kot2 nak catat apa yang kita jumpa kot tengah jalan..hehhe...

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. ;) kami igt leh cuba macam ampa. tapi kami selalu ng enpom ja.. macam sllu p jumaat, bawa n97 mini kami tu, amek isi khutbah jumaat. tu ampa kalau pasan tiap jumaat ada ja kami update tu.. kami guna empom. ;)

Muslimah Optimis said...

hehehe.. empon kami xcanggih mcm ampa.. hihihi.. so tulih kat buku dulu..hehehe...

JUNKO-EL-HIDA said...

Erkk..Nadh..Ko buat aku lg konfius nie!..Sebab tue aku rasa ko lelaki..Nie lagi la..Npe pompuan p semayang jumaat..erk...mana satu nie..uat ucap terima kasih sbb join pun dah xle sebab pening pale smpi pengsan..hahahah

fRaMe+LenSeS said...

ala aima, empom canggih lagi susah pakai. kamai pakai enpom besa ja sebab nak menaip atas moto. ;) canggih susah nak touch screen, lambat n menyusahkan..

fRaMe+LenSeS said...

enchik Junko , nadh laki la.. kan da gtau hari tu.. huu.. sedih2.. orang tak caya kita laki..

Encik Shino said...

salam singgah.. :)

CIK TOM said...

cik tom dtg bc artikel ;)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA