Followers

Monday, 14 March 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Sedang berjalan-jalan BW, jumpa plak la post ni dari seseorang.. terus buka page abg Ben.. dan jumpalah ini.. SEGMEN CARI GADUH : Laki Vs Perempuan
secara otomatiknya.. baca suma cara-cara nak join.. 

Number 1. letak banner

Number 2. Letak tajuk : SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Number 3. blogger LELAKI kena jawap soklan ni..
  1. Wanita bagaimanakah yang menjadi pilihan hati anda ? 
    Yang menjadi pilihan hati, semestinya la yang beragama, yang sesedap mata memandang, yang pandai mengambil hati, dan hormat kepada orang tua. 
  2. Definasi keseksian seseorang wanita bagi anda .. 
     Sexy? tatau nak cakap macam mana, normally laki lebih sukakan yang terdedah sana-sni, tu katanya sexy, tapi bagi aku, tak jugak, yang bertutup sana sini tu lebih sedap untuk dipandang. 
  3. Apakah maksud PENGORBANAN CINTA bagi anda ?
     maksud pengorbanan cinta? sanggup korbankan diri demi yang dicinta berbahagia kot. ;) 
  4. Perlukah pasangan anda berkorban apa saja demi membuktikan cintanya pada anda ? 
     tak semesti nya dengan berkorban ja dapat buktikan kita benar2 cinta, kalau kata tak perlukan akan pengorbanan? watpa nak teruk2.. nak bukti mudah aja, DIA rajin ingat ALLAH, dia ingat la kita, takkan wat menda tak baik dibelakang kita, sebab di sebalik TAAT tu ada amanah dan tanggungjawap yang dipegang.. 
  5. Jika keluarga pasangan anda tidak mahu menerima anda sebagai menantu mereka , apakah yang akan anda lakukan ? 
    dah tamau terima, nak kata apa, berundur la. cinta-cinta jugak, tapi Redha ibu bapa tu pokok segala nya.. (pengalaman) tapi berusaha la dulu, dah taleh blah tu, lupakan ja la.. munga banyak kot dalam dunia ni.. kumbang bersepah. atas kita ja..
     
  6. Berapa kalikah anda putus cinta ? Kenapa ? 
     kalau nak cerita berapa kali, banyak sangat.. normally sebab tak serasi la.. Jodoh kat tangan ALLAH kan, cinta teruk2 pn, kalau da bukan untuk kita, tak lama jugak (dari kisah atas) 
  7. Pada pendapat anda, lelaki atau perempuankah yang mudah berlaku curang ? Secara umum ...kenapa ?
     kedua-duanya sama la. rasa nya perempuan pun dah ada jugak yang kaki Laki. dlu kita kata laki kaki perempuan kan? sekarang dah ada dah perempuan jugak. (moral of the story, jangan salahkan lelaki semata. )
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    tidak sama sekali. ;)  (jika tahu keadaan sebenar la. mai dok wat ikut suka, sapa tak hangin kan? )

    Note :: dah siap menjawap. soklan susah noh.. hihihi. orang ta bercinta yang menjawap. yang bercinta camna agaknya ya? sat nak p jenguk2 la.. ;)) nampak cam menarik kan? ampa nak jawap dak? nak ka? mai click kat SINI..


     JANGAN KETINGGALAN SAKSIKAN VLOG BEN ASHAARI DAN MAT GEBU DI SINI

6 comments:

Miss Ran said...

lelaki ke????

fRaMe+LenSeS said...

Yes Miss Ran. ;)

eyna azmi said...

ingat pom F&L ni pompuan ,,

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben
macam2 jwpan yg ade...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!

solo molo said...

bet0l tue...
kumbang bukannye seek0r jer...


salam ziarah dar segmen s0al hati En Ben...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA