Followers

Monday, 14 March 2011

Saya ditag..Jawab Soalan

Assalamualaikum..

Cik Naniey tag plak dah kat soklan2 nih.. since buring tahap dinasour, meh nak menjawap la satu2..

tapi sebelum tu, ada markah ka nih? sapa nak jawap? nt dia tanya dak dalam paper Control saya? hahaha

Soalan dan jawapan adalah seperti berikut :

1. Adakah anda rasa anda hot?
Hot? apa tu? cheQ orang kampung.. tak pandai cakap omputih la.. :p

2. upload wallpaper pc/lappy..cerita pasal gambar.
Ni gambaQ Dyan Aula Yaya (dia yang kata noh..just sebut balik ja..) ni anak ngasuh mama y comel yang disygi. balik 3 hari talarat nak layan.. seronok sangat.. puas hati dapat tgk dia.. menjerit2 panggil saya turun bawah masa saya dok kat atas.. da turun, dok berkepit ja.. manja sangat~~

3. Bila kali tekahir makan ayam?
Semalam rasanya.. a'ah. dia la tu, semalam p kenduri kawen.. standard la kan, ada lauk ayam.

4. Lagu terakhir anda dengar.
Lagu Haddad Alwi Feat Farhan - tajuk Ibu. besh sgt.. lagi ni besh.. seyes besh.. hahaha.. banyak kali plak sebut.. nak tau p cari kat Youtube.

5. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
sambil dok chat ng Marka lama.. pastu berbalas2 kumen dalam Kami Blogger Utagha

6. selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
Bahasa diri Arie, adik2 n family panggil Abang, kawan2 kat cni panggil Ee, kawan Poly dulu panggil Adik. zaman sekolah Roy, dalam Kami Blogger Utagha Nadh.

7. Tag 8 orang
buleh tambah dak? kurang lagi nih.. i kawan ng orang satu dunia. 


8. Siapakah nombor satu yang anda tag?
Adik laki kesayangan. Nadzli Azlan

9. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag
Adik yang baik. dia sorang ja dok lawan orang pgl saya atuk . dia pgl ALONG. ;)

10. orang yang ketiga di tag berhubungan dengan sapa?
ntah la. tatau plak dengan sapa.. haa.. ada hubungan sulit rupanya dia.. iskh3.. macam tak percaya.. sanggup Dik Miko wat lagu tu noh.. :p

11. Bagaimana dengan no 4.
saya baru kena perli ng dia.. sebab post NIH. rasa nak gelak pun ada.. camna leh salah teka nih.. hahahaha

12. pesanan buat no 6
nanti kita jumpa noh.. kita wat gath makan CKT kat umah papa khai.. hihihi

13. kata-kata cinta buat no 2
I LOVE U SUPER DUPER TAHAP ULTRA la.. My dear Sister.. ;))

14. adakah no 7 dan no 8 punyai persamaan?
ada. 2 2 perempuan. 2 2 senget..2 2 suka kacau saya.. hahahaha

15. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang di tag di no 1
Dia ada Domo yang comel. dia suka ambek gambaQ.. dia ada enpom canggih. dia ni Jurukameraman saya (nt leh amek gambaQ pree) . dia adik yang last yang kurang dengaQ cakap, tapi pas cakap banyak, tak degil dah.

16. persamaan antara lembu dan kambing
dua2 comel. ehh. wat bantal peluk leh dak? :p

17. adakah anda tahu rizman itu sengal?
sapa dia pacik tu? ensem ka? ta ensemm jgn cita kat kami..

18. gay or les?
apa menda gay or les ni? gay untuk gaya = YES, Les untuk Lesung batu = YES jugak. (penting untuk tumbuk sambal belacan. :p )

4 comments:

MIZZNISS said...

adoi, selambe je tag, malas btoi...ok2...

CikTomyam said...

uit..maen2 tag balik..huhu..amboi..senget ka kami nie? huhuhu

chat ngan marka lama? wiwittt =p

Muslimah Optimis said...

argggggggggg... (jerit sat kat blog ampa ni bagi ilang stress)..hohoho..
yang pi tagged kami tu buat apa??? kira dah 3 orang tagged ni..xmo..jawab buleh..dush..dush...

lagi 1, sebab kata kami ngan nani senget so xmo jawab la..haha...

nora amila ghazali said...

hahhahahaa... kena tag juga ka??? hurmmm.... nanti nora jawab erk...

Buta+Pekak+Bisu=CINTA