Followers

Wednesday, 2 March 2011

My Sweetie Pie

Baru -baru ni.. Entry nadh ada tentang Mama n Ayah kan..
ni teringat plak kat lagi 2 orang buah ati nadh kat Penang nuh..
hari ni nak wat entry khas untuk depa 2..
rdu nyaa la kat depa..

meh nak kenaikan... 2 lagi arta paling berharga kepunyaan Nadh...


yang nih adik Perempuan. Yang tengah. Nadzirah Azlan nama dia..


yang kecekk skali. Nadzli Azlan a.k.a Adik


kan dah cakap.. depa 2 ni memang tadak kerja. smpai atas pokok depa nek..


GambaQ raya Tahun Lepas.


Terjahh.. hahahaha
Sebelah kanan gambaQ paling Kontroversi tahun lepas.


apa la kami suma dok tunjuk tuh? tetttt~~



Activity hiking yang lawak.. Kami Kena Beb. hahahaha


Agak2 nt da jadi, sempurna tak jadi NadzRiLi


berebut sisa2 kek terakhir.. :p


I Bet tadak orang wat kan? Tapi Nadz ber3 membuktikannya.. :p


ni da masa OTW balik da ni.. talarat jalan. Nek boat plak la.


Activity Raya Cina ::

Yang kat belakang tu sonok toi la.. kat depan kena getah.. ;p


Adik cakap yang kat tengah tu Kura-Kura..


lagi satu..


tak dapat menolak. Mesia nak sponsor kan.. redha jo lahh... :p


sebelum p umah cik Nah


Aktivity Terbaru 2 orang nih.. ::

Jetty Pulau Aman.


Sonang ati den. takyah nak hire JuruCameraman dah.. i Have 2.. u? :p


We Are Family ;))

Apa pun.. tanpa mereka berdua, siapalah Nadz ber3 kan??
We LOVE You AYAH n MAMA.



mungkin berkenan nak tengok lagi kan?

19 comments:

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah best nyer...semua pakat baju sama color syok aaaaaaar nak join

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

seronoknya tgk family nadh~~

sporting habis~~

=)

oshin said...

tuudiiaa, baju depa suma sama , oren hijau biji qemia suma ada . terbaek ahh . ehem ehem pinjam kamera mahal bole tak ?

fRaMe+LenSeS said...

Cik Adish. :: nak join ka.. mai la.. mai la..

CIk GK :: memang pn.. adik2 Nadh mmg sporting..

fRaMe+LenSeS said...

Oshin :: mau ka.. dia mai pakej la.. ng Nadh skali.. mau ka...? :p

nelly said...

wah ..lawanya gambar ..

fRaMe+LenSeS said...

Nelly :: ya ka cik Nelly.? maceh.. ;))

muniraksasa (; said...

gambo intai toilet tu cool. gambo baju merah reramai pun cool :)

H Y D E said...

terbaik laa..

Buaya-Merah said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower sekali k

nora amila ghazali said...

waaaa... suka2.. bestnyer!!!!

fRaMe+LenSeS said...

Nelly :: mekaceh.. tu keja 2 jurucameraman nadh.. depa suka toi amek gambaQ..

Munira :: ya ka cool.. kamu pn cool tau.. ;)

Naim :: maceh2.. ;) kammu jugak terbaek.

Buaya Marah :: salam ziarah buat kamu jugak..

Nora :: ya ka suka.. suka kat abg ka kat yang adik ? :p

nora amila ghazali said...

hahahhaa... =P perasan,,,

Nadzli Azlan said...

cayunk mama ayah abang kakak ! :)

bersama kak Es said...

suke nye tgk kekamcingan kamu bertiga. Seronok sangat...so lovely

fRaMe+LenSeS said...

Nora :: pasan sikit ja kot. .;P

Adik :: cyg adik jugak.. :D

Kak Es :: suka jugak kak. syukur sangat 3 3 sangat rapat.. alhamdulillah.. :D maceh kak.. :D

kiera'sakura said...

alhamdulilah ade family yg bahagia.. tumpang bhagia =)

fRaMe+LenSeS said...

Kiera :: alhamdulillah.. :D maceh2.. arapnya nanti orang yang akan join family ni akan dapat sesuaikan diri la dengan suma ni sebab depa ni apa pn akan jadi keutamaan.

kiera'sakura said...

insyaAllah.. mestilah orang tue nanti akan blaja sesuaikn diri.. xde istilah family kedua.. tpi a big family.. ble dah jadi big family kasih sayang xkn ade batasnye.. semua akan disayangi sama rata... =)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA