Followers

Tuesday, 1 March 2011

JOM LIKE IZZUDIN.COM – FIRST GIVEAWAY


JOM LIKE IZZUDIN.COM – FIRST GIVEAWAY

Special thanks to enchik Jerung sebab invite Nadh join First GA dia.


Ampa nak join jugak ka?

so apa syarat-syarat wajib untuk melayakkan korang dapat join cabutan bertuah ni?

Syarat dia ::

  1. ada akaun facebook
  2. like page izzudin.com di facebook. tengok kat sidebar bawah shout box –>
  3. komen kat bawah tu, dekat “Komen pakai akaun FB pun boleyy:” ..tulis jer pape kat situ. contohnya: “aku join.”, “aku nak hadiah” atau apa-apa jer yg tidak menyentuh sensitiviti mana-mana pihak.
Ampa ada blog dakk??
since blogger Special cket kan.. Enchik Jerung kasi adiah spesel kat bawah tapi sila rajinkan dulu diri kamu dengan ::
  1. buat 1 entry, dengan menyelitkan gambar dibawah ni, (link kepada http://www.izzudin.com). tajuk entry? ikut suka asalkan ada “izzudin.com” dalam tajuk tu.
  2. bawah gambar tu tulis besar-besar (JOM LIKE IZZUDIN.COM – FIRST GIVEAWAY)
  3. pastu kalau dah siap, tinggalkan komen di entry ni, nyatakan nama facebook anda dan juga link entry anda
  4. pastu aku akan masukkan link blog korang ke dalam entry ni

Minat la tuh.. Sila jangan la memalu nak Click kat SINI

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA