Followers

Thursday, 17 March 2011

Berdebor-debor

dia aihh.. debaran makin hangat nih.. 
tak caya baca kat cni..
 
ni satu

 yang bertanya2 dimana tempatnya. :p

 
 mencari bantuan nih.. :P


tu dia.. ni pengumuman paling Vogue. hahaha.. gla la. semalam Paper hari nih yang ni plak. dasat2.. 
tak caya? sila tengok dalam NIH
 Steady la Ady.. :D


 
Mengumumkan calon2 Driver yang akan bawa mai sana..
 mencalonkan menda nak wat.. so i need observer.. sapa nak jadi observer nih? 
dan kategori2nya..
Suma sedang ternanti-nanti hari ini,..


yang pasti Drama Of The Day akan jadi ni.. ;)

All the besh menanti hari ya.. didoakan agar semuanya akn berjalan lancar. moga mendapat rahmat dan diredhai hendaknya perjumpaan ini.

Note :: Sila Jaga Aurat Ya. tutup yang mana patut tau. Solat jaga. 
~sekadar berpesan~

10 comments:

kiera'sakura said...

yeahhh... xsabar!!! jmpe disane...
thanks ats nasihat tue =)

CiK LiYzA ^^, said...

wah dasat la nadh~kiut je tgk..hehehe..

fRaMe+LenSeS said...

Ira :: yarghh.. jmpa sana noh.. ;)

Liyza :: hehee. :) ta asbar nak tgk suma kan? ;)

apezs shah said...

salam

perghh hebatnya..
apezs dah agak tadi.
emsti pasal gath tu..
yg tak tahan TV9 ada jg..
sukenya..

fRaMe+LenSeS said...

apezs :: hihi.. terer toi meneka ya.. ;) nt jemput datang tau. ;)

aDisH.sHidA said...

cik nadh..hahaha..apes balik la...jom ramai2

wawa azam said...

wahhh bestnyer korg :) have fun:)


anyway wawa nak selngor menjengah disini :)

nora amila ghazali said...

waaaa dasyat siap ada anugerah lagi... huhhh ampa semua memang eksited giler la.. huhhhh sangatku tak sangka.... dengan kak liza ajak nora gi sekali memang nora pun jadi teruja jugak,,,, waaaaaa sangat2 teruja!!!!!!!

CECOMEL said...

Nak join, nak join. Tapi tengah Praktikum.

Muslimah Optimis said...

betapa sedih saya membaca nukilan ini.. huhuhuhu.. saya tak dapat join..huhuhuhu.... mujur tak nangis ja.. selamat bergembira semua yang pi gath.. jangan lupa jaga diri, jaga hati dan jaga iman..huhu

Buta+Pekak+Bisu=CINTA