Followers

Monday, 28 March 2011

Mini Gath - CKT Sungai Dua

Assalamualaikum.. 
tadi petang, ada wat mini Gath dekat kedai Char Koey Teow kat Sungai Dua.
ramai jugak yang mai,. 
tapi nak cita ni.. tensi toi ng GK.
ada ka patut kata deka Pacific, Nadh pn p la sana, last2 call n tunggu lama, depa dah ada kat Sungai Dua.
nasib la moto ayah tu laju.. kalau tak, lambat smpai ni..
ha.. sat nak kongsi gambaQ2 ng depa ya.. 

 Daus n Adam 

 Tu dia Hadi.

 Nganga2.. kaih2.. cik GK nak cuap kamu.. lalalala~~ 

Depa dari tepi.. 

 Depa lagi

 Semua yang hadir. huu.. sowie taleh nampak besaQ.. yang dok belakang tanampak

 kono malu la tu KSP.. :P

Adam , Syuk, n Erika
 KembaQ 2 orang. ;)

 Amalina, Cik Adish, Che Ain, n Onie

 Dari Kiri, Daus, KSP, Hadi, Adam, Syukri n Erika

Semua dari Depan
 sakan depa ni. pantang nampak kamera

Hadi wat Tarian Tiang.. lalalalla~~
 Semua yang hadir. seyes besh.. ;)

 Lagi satu ya.. ;)

 sampai ati Cik Adish nak tembak Nadh. huu

Urmmm.. tu saja yang tadi kami jumpa.. ada ja gambaQ skendel tadi.. heee.. nt kami wat Hapdet dalam entry Number 3 Gath Tanjung Asam ya.. ;)
 Maceh

11 comments:

~...AmALinA....~ said...

korang sume memang best!!~(^_^) t ada rezeki jumpa lagi.. insya Allah..

tomatokering :) said...

ehem2...yg amalina tu letak yg tu je ke ?hahaha

bulat said...

tatia xdak kenen na.. hahahahaha.. arap maklum.. mmmg best sngt2 nad 2 ja duk cakap tpun xletak2..

NuR 'aQiLaH said...

mai nek bas skolah ka? HAHA

xpala kami layan c.k.teow sg dua yg kat kulim ja sorg2..tsk tsk

fRaMe+LenSeS said...

Amalina :: insyALLAH, ada rezeki, nt jmpa lagi ya.. ;)

Erika :: kamu.. kamu sakit tekak ka? mai nak kasi obat. :P

Tatia :: nak ka? nt nadh kenen2 ya.. :P hehe. nak wat camna kamu. kita kan keja. ;)

aQilah :: tapa2.. nt mai la join skali ya.. kita p reramai.. okeh dak? hehe

kiera'sakura said...

J.E.L.E.S

AdiSuda said...

seb bek yuyu tak dak..lau yuyu ad..bru bleh jeles..tp onie ad..bleh la ad jles ckit..ahaks..^_^

Sunah Mohammad said...

ceq tengok gambaq ja pun da rasa best! hahaha~

fRaMe+LenSeS said...

Ira :: hehe. nati kita gath sama2 ya kamu.. ;)tamo jelsh2.. :P

Adi :: hehe.. tapa2.. depa jaga dia bebaik tau.. ;)

juicy X said...

J.E.L.E.S!!!!! :(((

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hehe suma pakat jeles..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA