Followers

Monday, 14 March 2011

Ada Berani DiReview


Segmen kedua dah ni masuk kat blog nih.. last hari tu segmen Saya Newbie. ni baru punya plak Segmen Ada Berani DiReview plak. hohoo.. musti la berani.. sebab ng review tu, dapat bagi input baru untuk diri.

Blog serba ijau aku ni (ehh, baru pasan la Junko, kaler kita sama, tapi kami tadak Katak y comel) masih baru dan tadak apa yang besh kot rasanya dalam ni.. jadi bila direview, dapat la idea baru camna nak mantapkan penulisan.. lepas tu kan, dari segmen2 macam ni la dapat kenai2 dengan blogger lain. (weyh.. dapat kenalan dapat kawan baru.. Besh sangat kot.. dapat kawan baru.. ;)) )

Review tentang kamu :: nak bercakap banyak, kita newbie saja. apa pn tarak.. takkan nak kumen2 blog orang.. cumanya berkenan dengan Tema dalam blog kamu. ada katak comel. besh jugak.. tengok blog ada Tema ni.. besh kot.. n kaler ijau. ktia geng la boss.. sama ja.. ;)) pasai post, i love this one so much boss..

nampak pendek. tapi isi dia baekk skali.. ;) tentang komuniti. tamo komen banyak. tapi kamu betul bila kamu kata, tak kesah la kita dok komuniti mana pn, tapi kita bawah satu bumbung, iaitu blogger. besh la boss.. i like.. pendapat peribadi tu. moga2 arap2.. kita mai dari mana pn, tapi bersatu kan? bersatu kita teguh, bercerai kawin laen noh.. :P. akhir kata ayat dia, "bukan untuk mengejar popularity, tapi hanya tidak mahu kekal dalam kepompong yang sma dan menjadi katak bawah tempurung"

tu serba sedikit sal Blog Melayu Frustasi.
hampa nak join jugak ka? mesti mata da berpinau2 suka tu kan? mai la.. kita click kat SINI

No comments:

Buta+Pekak+Bisu=CINTA