Followers

Tuesday, 8 March 2011

T-Shirt Kami Blogger Utagha

Assalamualaikum..
weyh.. design KBU T-Shirt komunity kita da keluar la..
meh kita terjah sat.. lawa dak?


ni design dari depan. cantik kan? ala-ala comel kan.. katun tu.. hehehe..
dari Kiri, enchik Angah, sebelah dia, Pakcu, dari tengah adik Miko, then Adi, n ujung skali Cik GKSB.


design di belakang plak.. pun comei kan.. woww.. dasat la.. nak tau sapa wat? The Sharkox. yang wat.. pandai dia wat kan..


okeh, ni reveal bentuk dia dari depan plak.. kira ni rupa bila da ciap la..


ini dari belakang.. nampak lain kan. sowie..dia akan pakai design yang saya tunjukkan kat atas tu.


dah tau. ampa suma mesti berminat kan? ala-ala comel2 gitu kan..
okeh2.. untuk tempahan, silalah berhubung dengan cik GKSB...

sama ada melalui
email anyss273@gmail.com atau PM inbox FB
sertakan nama blog, no telefon dan saiz baju sekali yer dan nak baju lengan pendek atau lengan panjang.


Harga cadangan adalah RM 25.oo untuk lengan pendek dan RM 27.oo untuk lengan panjang.
Untuk tambahan link blog sendiri RM 2.50.
(lagi ramai lagi bagus. arga mungkin turun lagi)

Selewat-lewatnya sebelum hari Jumaat ni 11 Mac 2011.


Note :: bayangkan weyh.. ampa pakai, pastu p jenjalan kat mana-mana, tak ka dikira menjuai blog ampa tuh, orang mesti nak tgk kan, apa dia depa nih.. tengok plak ada LINK BLOG AMPA kat sana.. whoaa.. leh tambah trafik, leh tambah FOLLOWER.. tak ka syok tu.. BTW, ni pojek pertama Kami Blogger Utagha, takkan tamo sokong kot.. moh le.. moh le..

8 comments:

Nadzli Azlan said...

i nak ada link blog i jugakkk . ;p

ninie said...

heyy mcm mana nak join kbu niiiii? nak jugakkk

fRaMe+LenSeS said...

Adik :: okeh, line klear.. nt sat i nak order..

Ninie :: nak jugak ka.. leh order jugak.. sila tinggalkan link anda.. ;)

Apple Sweet said...

lawa nya t.shirt KBU

kiera'sakura said...

dah oreder.... hehehehe

fRaMe+LenSeS said...

Cik Apple :: ya ka? apa lagi.. order aa.. ;) join nadh pkai tshirt ni..

Kiera :: hihi.. maceh supprt.. ;)

FarAh AmiRa said...

hahaha..tokwan blnja la..miko xde wit..hahaha

aida4eva said...

comei aih :)

http://aida4eva.blogspot.com/2011/03/di-kala-kilat-sabung-menyabung-lagi.html

Buta+Pekak+Bisu=CINTA