Followers

Monday, 21 March 2011

Maceh Puteri Katek

tetttt~~
kemarin blog kena review dengan Cik Puteri Katek.
Maceh sangat ya Cik Puteri Katek..
ada jugak la orang nak review blog serba buruk dan ta cantik ni.. 
kat bawah ni apa kumen2 dia sal blog nie..
 sila tekan gambaQ untuk apa dia kata pasai blog serba buruk ni.. ;)

lagi..
dia suh letak iklan Nuff. 
okeh la, mengikut arahan ni.. 
wat ja la.. tadaaa~~ dah berisi sekarang. :P
bgs jugak kot. leh check trafic yang mai kat cni pasai apa.


Sekali lagi maceh kat Cik Puteri Katek..
Jasamu dikenang. 

6 comments:

hanim azhari said...

jeles ngn nadh sbb puteri katek review titik

iLa suHaiLa said...

thniah! Katek juga seorg yg baek..hehe

fRaMe+LenSeS said...

Hanim :: hihi.. rajin2 la tgk FB. kemarin tu dia erbaik ati nak tgk blog orang. nadh kira bernasib baik ja. blog camni sapa nak buka tgk2.. ;) cuma beruntung n bernasib baik ja.. ;)

Ila :: ya betoi.. hihihi. ;)

PidaSanglang said...

org berbaik hati pada yg baik hati....

fRaMe+LenSeS said...

Maceh kak Pida. ;)

putERi-kAtEk said...

hahahaahha.... kembangnya hidung saya.... hahaahha

Buta+Pekak+Bisu=CINTA