Followers

Friday, 4 March 2011

Kita Satu Hati..Jom Buat..

Entry Khas untuk geng2 Kami Blogger Utagha.
Nadh baru discover tadi menda ni ng Cik Hajar Rasdi.
Kami dah buat pun.. letak List Kawan-kawan dekat KBU dekat profile kami..
macam nih..



besh jugak sebab senang nak jenguk profile kawan2 dalam nih kan..
apa kata reramai plak wat cenggini..
Cara dia..


Click dekat ikon pensel tu..

Lepas tu..

Pilih Add an existing list or group


amek Group.


last sekali, tick dekat KAMI BLOGGER UTAGHA


Then tengok la profile kamu..
tadaaaa~~ ada dah kan.. ;)


Wiwittt~~ Kita dah ada Banner : sekarang kita add list plak. konpem nt kita leh alert ng kawan2 kita dalam nih.. makin tambah erat jalinan persabahatan hendaknya kan.. ;)) Amin2. ;)

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks nadzri... ;)

fRaMe+LenSeS said...

hohoo.. sama2.. ;))

Bdk Kck said...

wah wah!! suka2.. sbb profile hajar pon ada! hehe. nk bwt kt blog gak laa.. boley suro suma org bwt..

Buta+Pekak+Bisu=CINTA