Followers

Friday, 18 March 2011

Penyakit Pelik menyerang lagi

penyakit sunyi sepi menyerang diri.
sehari dok di opis.
tatau nak watpa.
last petang masa nak balik.
mula rasa nak balik, pastu tak jadi plak.
aduiyaii.. apa hal ni ya?
palotak dok serabut plak..
lama dah tak rasa camnih..
hari tu slumber badak ja..
penyakit ni mai skali2 ja..
wat tak layan ja la.. hahahahhaa..
bila dah ready. tau la nak ajaQ..
tettttttt~~ hahahahaha

15 comments:

yanito said...

assalamualaikum..kami dtg melawat..

penyakit sunyi...penyakit yang paling x suka..bila sunyi muncul lah..penyakit sedih + serabut...so makin bertambah2 la penyakitnya..jadi..jauhilah penyakit sunyi..:)

fRaMe+LenSeS said...

waalaikumussalam Yanito. wahh.. betul la kata kamu.. nadh setuju.. hihihi.. kena jauhkan ni.. tapi nak wat apa ya? :D

yanito said...

mungkin..buat kerja2 yg boleh mengelakkan sunyi,,,n if perasaan tu dtg...terus lawan ngn perasaan tu..n yg baik sekali..berzikir....^_^

fRaMe+LenSeS said...

wahh.. baik sekali ingatan kamu.. maceh2.. nadh yakin nadh leh. hehe.. kamu juga tau.. ;) tamo snyi2.. ;)

yanito said...

peringatan tuk diri saya juga....:)

fRaMe+LenSeS said...

bila sunyi, cari menda nak wat kan awk.. cuba cari temam bercakap. ;D

yanito said...

yup...teman bercakap..adalah kawan2 n family..:)

yanito said...

yup...teman bercakap..adalah kawan2 n family..:)

fRaMe+LenSeS said...

setuju. nadh ada lagi satu teman. ni la blog ni.. ;D

yanito said...

heheh..blog nie..kawan baru yani...

fRaMe+LenSeS said...

dia kawan nadh sejak dari bertahun dah.. ;D nadh tanak semakkan palotak kawan2.. nadh jadikan blog tempat meluah. ;D

yanito said...

yup....tp..kdg2 kite perlu luahkn dekat kawan2 juga...tuk dptkn nasihat..:)

fRaMe+LenSeS said...

betul tu, tapi dah biasa, bila time diperlu, tiada yang menjumpa, sebab tu nadh biasakan diri ng blog saja, taknak dah harap kat sapa2.. ;)

yanito said...

ye ke...mcm ayat touching je nie...hehhe...yani melawak je..biasa la...lumrah hidup...pape pon be happy...^_^

yanito said...

ye ke...mcm ayat touching je nie...hehhe...yani melawak je..biasa la...lumrah hidup...pape pon be happy...^_^

Buta+Pekak+Bisu=CINTA