Followers

Saturday, 19 March 2011

Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha

Assalamualaikum.. 
bangun pagi tengok blog. jmpa plak la Segmen ni. 
cam menarik ja.. Nadh nak join jugak la..


Bangun pagi gosok mata,
Ada otai dok kata,
Hai cik YuYu Zulaikha, 
Bagi la peluang orang len nak join bloglist sama,

Ketapi Mesia kaler biru
Belang2 kaler kuning, 
Kami pun nak la wahai Yuyu,
Tak smpai 10minint siap entry kami pun PING.

Wahai YuYu kami nak tanya,
Header ampa besaQ tak sangga.
Tengok macam comei ja
Sapa yang wat ampa ka sapa?

Blog Yuyu ramai pengikut,
Mesti sebab entry yang sempoi
Wahai Yuyu kami idea pun semput,
Awat ampa idea tak henti

Rasa dah la takat tu,
Satgi ampa penat nak baca,
Doa all the besh pada kamu
Semoga depan lebih berjaya.


Terima kasih. 

Rasa nak join tak? 50 SAHAJA. nak leh click kat SINI

6 comments:

GaDhiS TuLiP said...

sempoi r siap berpntun...hik3

nora amila ghazali said...

amboi2... berpantun segala.. hahahaha

udin said...

peh! gud luck bro..


p/s: anda telah ditag..

http://budaklogam.blogspot.com/2011/03/hanim-buat-bloglist-betol-ke.html

Puteri Iqa Izyan said...

wahh.siap pantun2 lagik. huhu

Lilyel said...

Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Nur Ezzati said...

suka pantun nyh :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA