Followers

Tuesday, 8 March 2011

Bilik Aku Bau Teddy's Dream

Bilik aku berbau Teddy's Dream.. hhoooo..



suka sangat aihh.. dah lama dah nak beli bau nih..
baru kemarin tercapai cita-cita masa pergi Mid Valley kemarin..
tersangat la suka.. sebab semalam dah bakaQ minyak aromateraphy tu..
maka dengan itu, berbaulah satu bilik aku dengan bau Teddy's Dream..
sangat wangi keyh.. sampaikan aku takut nak buka pintu, sebab tamo orang len dapat bau ni..
mahai ampa tau dak.. (sikit la.. walau aku beli ada diskaun :p )
tapi memang betoi pn..
ta sanggup buka pintu, buka untuk keluar and then tutup balik. (takut bau ilang.. hihihi.)


tengok plastik pn comei kan.. hahahaha.. suka3..


Haa,.. ni la kedai dia.. nama dia Lovely Lace.


Ni rupa kedai dia.. seyes dalam dia cantik.. dan bau wangi sudah semestinya la.. ;)

Yang besh kedai ni.. ampa nak tau.. barang juai dalam ni dia konsepkan English-Style la.. kaler putih-putih gitu.. menarik.. banyak barang dalam kedai ni.. kalau aku nak cita pn banyak sangat la.. tapi ni bawah sikit2 apa ada la..



Sat.. sat.. ampa nak jugak ka..
taleh nak COPY-PASTE la bau dalam ni.. sowiee...
nak tau lebih lanjut, sila kerabat Mid Valley Megamall, F024-026, 1st Floor, K.L.
ni yang aku p kemarin la. atau ampa nak lagi, ada lebih kurang 13 outet lagi dalam KL nih..
nak tau alamat lokasi kedai leh tengok dalam SINI.

4 comments:

Muslimah Optimis said...

hhohohoho.. macam pompuan aih ampa ni.. hahaha.. nak gelak pulak kami aih..heheheh... dah tergelak pon.. hohoho... bau green tea lagi best la... hhhoho

fRaMe+LenSeS said...

tidak~~ tidak~~ dengan tegasnya kami menegaskan.. bau ni lagi besh.. tak kira.. wangi jugak dari green tea..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nadh kan ayu...apa nk heran hahaha

Jengkoil said...

suka bau Teddy's Dream? singgah sini untuk dapatkan harga terendah!! jangan lepaskan peluang...
http://www.jengkoil.com/2013/12/teddys-dream-fragrance-oil-rose.html

Buta+Pekak+Bisu=CINTA