Followers

Monday, 14 March 2011

KATEK EXPLORER

BW pagi nih jumpa plak Blog bawah ni.. Blog Comel Kaler Kedah.. 
aku join la.. cam menarik. terus tekan FOLLOW.. 
(num passport 863) 
banyak ja post yang comel2.. suka3..

Tengok2 ada plak dia wat Segmen Katek Exlorer
aku join jugak~ 
mula kena letak Header nih..
lepas tu. Pilih Post yang disukai  
aku pilih yang nih la..
 
pastu, Cita pasai post nih,, 

 masa membaca terbayang zaman kanak2 dlu.. zaman kartun ni sentiasa dok ikut saja..
tu Tomatoman tu.. wohooo.. besh kot.. sapa zaman lepas dari zaman aku tu rasa da tatau da kartun apa tu..
kartun superhero comel bentuk Tomato..
kan? layan kot cita nih.. sat nak letak lagu la.. hahaha.. cuba cari siri dia kat internet, tapi tak jmpa..
jumpa kalau konpem aku kumpul. ;) 


nah.. ciap letak video lagi. sapa tatau leh rujuk dalam ni.. ;))

Kemudian Komen :: tak berani la.. sebab baru jmpa ja blog nih.. entry banyak. kaler menarik, ijau-Kuning, i like.. (semangat Kedah) pastu kartun atas tu comel.. mesti tuan tanah pn comei ala-ala kartun nih..hihi. :)


Ada yang berminat tak? cam besh kan? jum la kalau nak join, leh Click kat SINI


Aku nak tag adik Nora aku..

2 comments:

anntaj said...

cantik...

putERi-kAtEk said...

hehehe...salam...thanks sudi join....

dulu pun sy sgt suka tomatoman....hahahaha....

bila ingtkan balik, rindu... rsa nak mintak tv3 ulang tayang balik kan?

salam kenalan ye

Buta+Pekak+Bisu=CINTA