Followers

Thursday, 23 June 2011

Sorry just not in the mood

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Baru jap tadi Nadh ngadu dekat sorang akak yang mengatakan Nadh tetiba hilang mood untuk berblog, entah mengapa, mungkin tekanan kerja dan hal-hal lain kot. Nadh kesian kat team yang dok kerja kat site tu, n geram dengan Meksis n NsN sebab lembap nak rectify masalah, team Nadh dah 3 hari kat site tu, dengan kereta rosak lagi, Nadh memang sakit hati dengan kelembapan si pemberi arahan ni bertindak.

Bukan apa, bila terlalu masalah dan hal remeh ni mengganggu, dengan site problem lagi, camna team nak bekerja, Nadh geram sebab lembap ni makin lama makin lemah semangat team kat sana.. 
Lepas tu bila Nadh raise issue, leh plak sat pass ke sana, sat pass ke sini.. Nadh tak suka orang dok melambatkan team buat kerja dan bagi masalah kat team.

COME ON LA, MY GUYS ARE OUT THERE WAITING FOR YOUR ACTION !!!! 

7 comments:

Eera Shera said...

sama la.xde mood pulak hari ni

Qaseh dalia adelia said...

kuatkan semangat .. tarik nafas panjang2 lepaskan slow2.. bagi diri relax n tenang .. tutup mata muhasabah diri jap .. ingat DIA ,, n do it

kiera'sakura said...

alaaaa chiannye... pape pown ira doakan semuanye akan baek2 lah nanti.. semoga semuanye berjalan lancar,, amin...

faisal apardi said...

relax jagn mudah putus asa..jiwa kena kental.

hope leh dtg sini lagi..so ur link sy letak dlm blog sy...

risa said...

alololo tension pasal keroje ye dear..pi beli ceklat eh..makan tau
ada baca kat blog kak es tadi..
kerja memang macam ni lah sayam..ada masa hepi ada masa bosan ada masa rasa cam nak berenti pon ada kan
lagi2 kalau macam akak ni..pikir anak2 pikir suami..mak suami mak sendiri..aiyohhhhh tarik nafas eh

cik najihah said...

sabar je nadh..semua tu dugaan buat kamu..

fRaMe+LenSeS said...

Eera :: arap2 kamu akan ok nati.

Qaseh :: maceh atas nasihat kamu tu. Nadh hargai sangat.. ;)

Kiera :: maceh kamu..

Faisal :: ye baek.. maceh tau.. :)

Kak Risa :: umm kak lagi shian.. kak sabar tau.. Nadh ada sokong kak.. :)

Cik Najihah :: ye baek. maceh kamu.. :)

Buta+Pekak+Bisu=CINTA