Followers

Sunday, 26 June 2011

Nadh duduk belakang diam-diam

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca.

Group Nadh baru selesai present ni. Pertama kali rasanya Nadh melepaskan apa yang Nadh rasa Nadh-do-best kepada orang lain untuk diselesaikan.

Semua gara-gara group members pilih dia untuk present. Jadi Nadh lepaskan la. Cuma rasa macam pelik pula bila bukan Nadh yang present.

Apa pun bagus la, ada yang nak selesaikan kerja tu. Nadh sokong aja. Cuma rasa pelik aja.. Weeeee~~~

5 comments:

nadzli azlan said...

retis ~ ngiahahahhaha :p

kiera'sakura said...

selalu jd hyper aktif kan.. wink wink wink..always wish u luck... =)

Atiqah Sa'ahiry said...

bagi peluang kepada yang lain..

Iffah Afeefah said...

erk patut nadh je present

da sndiri buat kan

fRaMe+LenSeS said...

Adik :: mana ada retiss la.. :P

Kiera :: maceh2.. :)

Atiqah :: itulah.. tapi cam busan la dok belakang.. tuka group leh? hehehe

Iffah :: dah depa nak macam tu.. nak kata apa lagi. budak tu budak paling pandai dalam kos. sebab tu la.. T.T

Buta+Pekak+Bisu=CINTA