Followers

Friday, 24 June 2011

Mood + Feel VS Entry

Assalamualaikum.
Dan salam sejahtera pada bukan Muslim yang membaca. 

Mood dan "feel" dalam berbuat sesuatu. Adakah anda memerlukan Mood dan feel untuk buat sesuatu. Adakah kehadiran keduanya penting dalam anda membuat entry dan seterusnya menghasilkan entry yang bermutu dan meletopps?

Rasanya keduanya penting dalam sesuatu. Sebab dengan ada nya Mood dan Feel, untuk blogger macam kita ni, pasti akan menghasilkan sesuatu yang berbeza dan istimewa.

Tapi hairan jugak tadi sebab sorang sahabat tegur Nadh. 


Tengok tu apa dia kata. Sebenarnya dalam menyiapkan cerita INI. Nadh tengah dok kusut. Dengan kerja dan budak wat hal. Tekanan sebenarnya. Tapi hairan pula sebab cerita ni dah jadi sangat panjang..

Hairan kan? jadi apakah yang sebenarnya menghalang Nadh dari berkarya ni? Mungkin terkadang tu, faktor masa dan kekangan harian menghalang diri berkarya kot? sebab kekangan menghalang idea diterjemahkan sebaik mungkin. Rasanya kot? Nadh akan berusaha..

Apapun, Wallahualam.. Nadh pun masih tak tahu..

5 comments:

bersama kak Es said...

kurang konfiden kot... tp sebenarnya entry Nad BEST !

udin said...

ni lah nikmat yg Allah SWT bagi kat ang bro.. nikmat idea.. terbaik wat ang.. hehehehehe.. :)

Iffah Afeefah said...

mood...


die dtg tetibe

idea byk

tu terpanjang nadh kan

fyna said...

erk.
klu fyna takde mood,memang takde idea nak wat entry.
just belogwalking je.
tak pown tido.
hehehe.

fRaMe+LenSeS said...

Kak Es :: terima kasih sangat.. kata-kata kak beri Nadh semangat untuk terus berblog.

Udin :: maceh bro. :) syukur pada ALLAH atas kurniaan tu pada aku.. syukur. :) alhamdulillah.

Iffah :: hihi. leh jadi jugak.. :)

Fyna :: hihi.. kekadang tu, ada idea, cuma tak rasa nak menaip, hilang keghairahan berkarya. tu la kot jawapannya.

Buta+Pekak+Bisu=CINTA